реклама
Sucurity Police

реклама

Учениця Шполянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-II ступенів Черкаської обласної ради Гончарук Катерина визнана переможницею Всеукраїнського конкурсу на кращий твір на лісову тематику. Конкурс, який був оголошений Товариством лісівників України, спільно з Черкаським обласним управлінням лісового та мисливського господарства проводився серед учнів шкіл-інтернатів для дітей з особливими потребами, що функціонують в зоні діяльності державних лісогосподарських підприємств.

Головною метою заходу є підвищення рівня усвідомлення школярами ролі та значення лісу в житті людини, формування екологічної свідомості особистості, розширення та поглиблення знань з основ лісівництва, виявлення обдарованої та талановитої молоді. До участі запрошували учнів віком 15-18 років

Конкурс стартував 1 квітня ц.р. та тривав у три етапи – на рівні держлісгоспів, обласного управління лісового та мисливського господарства, кращі ж роботи були надіслані до Києва для розгляду на всеукраїнському рівні. Президія всеукраїнської ради Товариства лісівників України розглянула надіслані роботи та визначила переможців, відзначивши учнів з найбільш оригінальним творчим підходом у розкритті тематики конкурсу.

Варто зазначити, що школярі, які вчаться у навчальних закладах у зоні діяльності Звенигородського лісгоспу, вже не вперше займають призові місця у подібних конкурсах різних рівнів. А це свідчить насамперед про активну та дієву профорієнтаційну та просвітницьку роботу підприємства серед учнівської молоді.

Цього ж року Гончарук Катерина за перше місце у Всеукраїнському конкурсі та чудовий твір “Ліси – зелене багатство Землі” отримає винагороду у 4 тисячі гривень. Вітаємо розумницю та зичимо подальших творчих перемог!

Про це інформують у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100