реклама

реклама

З нагоди Року Японії вперше в нашому місті 9 вересня на міському стадіоні «Шахтар» юні каратисти випробовували свої сили у відкритому Чемпіонаті міста з кіокушин карате в розділі «Ката», в якому взяли участь вихованці Ватутінського спортивного клубу «KOI NOBORI» та Черкаського клубу під керівництвом Андрія Приходька.

21730990_223539921511371_992040416416760935_n

У результаті напруженої боротьби переможцями стали:

- у категорії до синього пояса: І місце посіла Довгаль Алла, ІІ місце здобула Довгаль Тетяна, ІІІ місце - Рибак Іван ( м. Ватутіне).

- у категорії після синього пояса: І місце виборов Лисяний Нікіта, ІІ місце здобула Рацина Діана (м. Ватутіне) та ІІІ місце посіла Гончар Зоряна (м.Черкаси).

Слід зазначити, що Ватутінський спортивний клуб кіокушин карате «KOI NOBORI» створений в 1995 році. За час свого існування має вагомі здобутки, а саме: вихованці спортивного клубу є неодноразовими чемпіонами Черкаської області та чемпіонами України в розділі «Куміте».

У 2017 році «KOI NOBORI» увійшов до Всеукраїнської федерації з кіокушинкай карате та очолив обласну федерацію, центром якої є місто Ватутіне.

Дякуємо тренерам клубу «KOI NOBORI» за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, розвиток кіокушин карате в місті та бажаємо їх вихованцям спортивних здобутків та перемог.

Про це інформують в Ватутінській міськраді

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100