реклама

реклама

Поліцейські Умані затримали чоловіка з переробленою під бойовий патрон зброєю. Порушником виявився неодноразово раніше судимий 38-річний уманчанин. За словами чоловіка гвинтівку та патрони він знайшов в мішку біля річки. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

До чергової частини Уманського відділу поліції зателефонував місцевий житель та  повідомив, що на березі річки знаходиться невідомий чоловік та стріляє зі зброї. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Особу зі зброєю в руках, поліцейські виявили на вказаному заявником місці. Ним виявився неодноразово раніше судимий 38-річний місцевий житель. У нього в руках виявили пневматичну гвинтівку, яка кустарним способом була перероблена для відстрілу патронів калібру 5,6 мм та 4 патрони калібру 5,6 мм. Чоловік поліцейським пояснив, що вже перероблену зброю він  знайшов в мішку біля річки та вирішив випробувати її.

Речові докази вилучені і направлені на дослідження. За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили в ГУ НП Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Артилерист 15.09.2017 01:17
Дійсно вправний уманчанин- я не я і зброя не моя. З таким досвідом помурижать і відпустять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100