реклама

реклама

Ініціативна група батьків, діти яких мають право на оздоровлення та відпочинок, і на яких були виділені кошти у черкаській міськраді, об'єдналися навколо проблеми, яка склалася у Черкасах щодо оздоровлення їх дітей.

Про це «Прочерку» повідомила багатодітна мама Ольга Рачек.

- Справа в тому, що дітей мали оздоровити ще влітку. Але справу дотягнули до початку нового навчального року і поспіхом формують групи дітей по 30 осіб, щоб відправити їх на оздоровлення у вересні, - пояснила Ольга Рачек.

Вона створила петицію, з пропозицією переглянути питання оздоровлення дітей, змістивши його на час осінніх канікул.

«Влітку 2017 року, не зважаючи на виділені 3, 58 млн.грн, дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки не було оздоровлено (відповідно до ЗУ "Про оздоровлення та відпочинок дітей" та Постанови КМУ від 17.07.2009 № 734 "Про затвердження порядку направлення дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів державного бюджету").

Кошти були перекинуті на ремонт будівлі колишнього кінотеатру "Мир" м. Черкаси.

Частину коштів все ж вирішили надати на путівки й оздоровити дітей у вересні, під час навчального процесу.

Враховуючи складність, з якою доведеться зіткнутися відпочившим дітям, які будуть змушені пропустити шкільні та позашкільні заняття, просимо розглянути питання про оздоровлення категорійних дітей у прийнятний для учнів час, а саме на осінніх чи зимових канікулах. Звертаємо увагу, що дитячий табір "Сонячний берег", куди зараз направляють дітей не є тим місцем оздоровлення й відпочинку, яке цілком задовольняє потреби дітей. Тому просимо визначитися з місцем оздоровлення, відповідно до сезону, направивши дітей до Карпат», - йдеться у петиції.

Ініціативна група закликає інших батьків підписати петицію та відправити своїх дітей у Карпати.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Анатолій Васильович 13.09.2017 17:32
Волошин вже там остаточно загрався.. 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100