реклама

реклама

Концерт столичних виконавців “5 Vymir” і презентація альбому “Нові імена” відбудеться 22 вересня о 19:00 в нічному клубі “Міlеніум”.

IMG_20170911_234123

Під час шаленого виступу на сцені Гайда Fest’у цього літа, хлопці закохали в себе черкащан з першої пісні. 5 Vymir повернеться до нашого міста з масштабною презентацією платівки "Нові імена".

Змістовні тексти, покладені на музику на британський манір, а також щире й емоційне виконання - головне, що вам потрібно знати про виконавців.

5 Vymir - український інді-рок гурт із Києва, який у своїй музиці органічно поєднує британські традиції звуку та україномовні тексти. Їх дебютний альбом «Містолінія» потрапив у топ кращих альбомів 2014 року за версією провідних ЗМІ. А крайня платівка  «Нові імена» створювалась за участі, музичного продюсера Петра Чернявського, відомого за співпрацею з Океан Ельзи, Земфірою, Діаною Арбеніною та чималою кількістю інших артистів i колективів.

sfCtaXZ43xY

Альбом отримав схвальні відгуки від журналістів, а однойменний сингл «Нові імена» разом з кліпом потрапив у ротацію на провідні радіостанції і телеканали. Лише протягом квітня 5 Vymir представили нову платівку у 8 містах України. Найбільші концерти відбулись у Львові і Києві.

Майбутнє української музики - за нами. Час слухати “Нові імена” В програмі - старі та нові пісні, а також хіти ( "Мало слів", “Так тихо”, “Холод у волоссі”).

Гайда разом з нами! 22 вересня, 19:00, Клуб "Mileніум"

Квитки по 100 грн в касі клубу та у "Бюро Добрих Послуг" (1 поверх ТЦ "Будинок Торгівлі". Знижка 20% за студентським квитком та для власників карти "Улюблене місто".

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100