реклама

реклама

12 вересня голова Золотоніської райдержадміністрації Олександр Лісовий та перший заступник Володимир Денисенко провели засідання оперативного штабу з підготовки об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону 2017-2018 року, на якому були присутні начальник відділу освіти Валентина Денисенко, начальник Золотоніського РЕМу Юрій Олійник, представники Золотоніського газового господарства, ЦРЛ і первинної медико-санітарної допомоги, завідувач сектору житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Наталія Рікун.

1

В ході засідання розглянули питання про стан виконання планів заходів з підготовки закладів соціальної сфери до опалювального сезону 2017-2018 року, обговорили питання укладення договорів на газ, строки проведення тендерних процедур на придбання вугілля, потреба та терміни поставок вугілля по освіті, медицині, РКП «Райтеплоенергії», обговорили терміни затвердження тарифів на послуги теплопостачання по РКП «Райтеплоенергія», ТОВ «Альтеренерджі», ТОВ «Вторметал» та детально опрацювали проблемні питання, які є при підготовці до опалювального сезону 2017-2018 року.

Як доповіла завідувач сектором ЖКГ Наталія Рікун, у рамках підготовки до опалювального сезону проведені поточні ремонти котелень і теплогенераторних на об’єктах соціальної сфери району, проведено ревізію зовнішніх мереж теплопостачання і повірка димовентканалів, газосигналізаторів і приладів вимірювання. Ведуться роботи по ремонту внутрішньої системи опалення по Благодатненському дитячому закладу. Проведено навчання персоналу до опалювального сезону. Продовжена ліцензія на виробництво теплової енергії. Отримані дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки. Заборгованість за газ по РКП «Райтеплоенергія» немає. Ведуться роботи по придбанню вугілля. Готовність об’єктів теплопостачання становить 85%, об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства - 100%.

Проводяться поточні ремонти систем водопостачання та водовідведення по КП «Дніпро» с. Домантово, ТОВ «Комунальник» с. Пальміра відремонтовано покрівлі всіх багатоповерхових будинків.

Підписані акти готовності по закладах освіти на 100%. Проведено поточний ремонт водопроводу в підвальному приміщені лікувального корпусу, проведено заземлення контурів електропостачання, ведуться ремонтні роботи в лікувальному корпусі, направлено лист інспекції Держенергонагляду на замовлення інспектора для перевірки готовності об’єктів до опалювального сезну. Проходить процес коригування проектно-кошторисної документації по об’єкту “Утеплення фасаду дитячого відділення».

По лікувальних закладах району проводяться поточні ремонти приміщень лікарських амбулаторій. Триває укладання договорів на обслуговування котелень лікарських закладів району. Укладені договори на обслуговування вузлів обліку газу. Повірені та встановлені вузли обліку газу по лікувальних закладах Гельмязова і Пальміри. У Домантові закінчено ремонт системи опалення. Проводиться перевірка димовентканалів, сигналізаторів газу та манометрів по всіх медичних закладах. Повірено та встановлено лічильники по лікувальних установах (с. Б.-Слобідка, с. Гладківщина ін). Заключені договори на обслуговування підземних тепломереж та підземних газопроводів. Проводяться обстеження вузлів обліку електроенергії всіх медичних закладів, недоліки усуваються. Замінено лічильники електроенергії в медичних закладах с. Гельмязів, с. Пальміра, Х Каврайських. Проведена ревізія генераторної установи резервного живлення Домантівської амбулаторії. Проводиться закупка в системі «ProZorro» на постачання вугілля Лукашівської АЗПСМ, Благодатнівської АЗПСМ, Вільхівського ФАПу ін.

За оперативними даними філій «Золотоніської ДЕД» та «Золотоніського райавтодору» ДП «Черкаський облавтодор» загальна кількість одиниць техніки становить 29 одиниць,  готовність  транспортних засобів становить 34%.

Загальна потреба по дорожніх службах району посипочного матеріалу та реагентів становить 6,5 тис.т,  фактично заготовлено (залишки) 0,310 тис.т, що становить 5% від загальної потреби. Роботи по підготовці до опалювального сезону тривають.

Керівник району доручив пришвидшити темпи виконання робіт, щоб встигнути до опалювального сезону.

За інформацією відділу внутрішньої політики апарату Золотоніської РДА

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100