реклама

реклама

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України у діях Смілянського колгоспного ринку Черкаської облспоживспілки виявило ознаки вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції

Територіальним відділенням  проведено дослідження ринку комплексних послуг з надання місць для торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами, надання в оренду торгових приміщень (площ) на ринках в межах м. Сміла.

Аналіз інформації вказав на те, що Смілянський колгоспний ринок на ринку комплексних послуг з надання місць для торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами та надання в оренду торгових приміщень (площ) на ринкув межах м. Сміла має ознаки монопольного (домінуючого) становища в розумінні частини 2 статті 12 Закону України «Про захист економічної конкуренції», оскільки його частка на зазначеному ринку перевищує 35%.

За результатами дослідження встановлено,  що тарифів на комплексні послуги з надання місць для торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами, надання в оренду торгових приміщень (площ) на ринку, які були встановлені Ринком є економічно необґрунтованими.

У зв’язку з цим, адміністративна колегія територіального відділення надала обов’язкові для розгляду рекомендації привести тарифи на комплексні послуги з надання місць для торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами,  надання в оренду торгових приміщень (площ) на ринку в межах м. Сміла до економічно обґрунтованого рівня.

Про результати розгляду рекомендацій Ринок має повідомити територіальне відділення у місячний строк, інформує прес-служба АМКУ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100