реклама
Sucurity Police

реклама

Золота осінь сміється ласкавим сонечком, голубить тихим вітерцем і нашіптує на вухо свої казки. Красива пора зачаровує невловимою, ніжною мелодією, що лягає на душу тихим спокоєм… За доброю традицією у переддень професійного свята у ДП «Смілянський лісгосп» проходить спартакіада, яка збирає у своєму колі дружну родину лісівників, аби позмагатися у чесному поєдинку за звання спортивнішого підрозділу, поспілкуватися та просто відпочити від звичних робочих буднів…

Минулої суботи, у День фізичної культури та спорту на спорткомплексі «Авангард» пройшла ХІІІ спартакіада працівників Смілянського лісгоспу. Свято розпочалося із державного гімну та підняття прапору – ця честь випала начальнику лісопункту Віктору Морозову, адже саме його підрозділ став переможцем минулого року.

IMG_9132

Вітаючи учасників спартакіади, директор ДП «Смілянський лісгосп» Юрій Сегеда побажав усім цікавих, емоційних змагань та чесної перемоги. Нехай переможе сильніший та спритніший!  До вітань директора долучилися  голова профспілкового комітету Надія Ковальська і тренер Віталій Прудніков.

Після процедури жеребкування між командами розпочався справжній поєдинок за переможний кубок. В очах лісівників – азарт та бажання перемогти змінювалися хвилюванням за команду, адже важливо бути першим і кращим не тільки в командних змаганнях, а й достойно представити себе в одиночних видах змагань.

Та найбільше радості і захвату дорослі помічали в очах своїх дітей та онуків. От їм усе було по-справжньому весело та цікаво! Малеча захоплено брала участь у всіх змаганнях, які їм було запропоновано, адже по закінченні спортивного свята на них теж чекали призи. Усім хотілося виграти, тому змагалися, не шкодуючи сил. Загалом на спартакіаду записалося аж 52 маленьких учасників!

IMG_9047

На спортивне свято до своїх колег завітав колишній голова профспілкового комітету, а нині голова ветеранської організації працівників лісгоспу Володимир Тодоренко.

– А з роками наша спартакіада змінилася на краще, – поділився враженнями Володимир Панасович, – омолодилася, так би мовити. У колектив прийшло багато молоді, дітки підростають. Наша спартакіада стала великим сімейним святом і це дуже приємно.

IMG_9250

Справді, це велике спортивне свято пронизане неймовірним родинним теплом і затишком. Тут усі свої, близькі за духом та інтересами. У такому колі почуваєшся комфортно, наче у власній родині.

Швидко плинув час, не зогляділися, як урочисті фанфари сповістили про підбиття підсумків цього спортивного дійства. Усі із затамувавши подих чекали результатів. Інтрига зберігалася до останньої хвилини. Так, за підсумками змагань, у яких взяли участь лісівники, а це  – настільний теніс, шахи і шашки, бій на колоді, перетягування канату, стрільба із пневматичної зброї, дартс, переможцем стала команда Мліївського лісництва на чолі із лісничим Олександром Гаранем. Переможці та призери були нагороджені кубками і медалями та отримали цінні призи на добру пам’ять про незабутні миттєвості ХІІІ спартакіади. Дочекалася своїх заслужених призів і дітвора. Скільки радості і щастя було в маленьких ясних оченятах, що в такі моменти розумієш заради чого і кого нам, дорослим, потрібно жити, працювати і робити приємності.

Тетяна Сліпченко, газета “Смілянські обрії”

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100