реклама

реклама

У цьому році беззаперечним лідером змагань стала команда з Житомирщини. Діти пройшли всі шість конкурсних етапів з максимальною кількістю балів. Не надто відстали від них й представники Черкащини «Безпечний рух», які стали срібним призером та Запорізької області «Сигнал», що зайняли третє призове місце.

Упродовж тижня діти змагалися в конкурсах «Юний регулювальник», «Велоестафета», «теоретичні знання ПДР», «Соціальна реклама з безпеки дорожнього руху», «Домедична допомога», «Агітаційний виступ».

Завзяті, розумні, позитивні та креативні – саме такими побачили учасників члени журі та гості, які з хвилюванням спостерігали за кожним з етапів.

Організаторами 41-го Всеукраїнського зльоту загонів юних інспекторів руху та 21-ої фінальної гри команд КВН ЮІР є Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство освіти і науки та Міністерство соціальної політики України.

Всеукраїнський фінал проходив за підтримки:

- Групи компаній «Фокстрот»,

- Асоціації міжнародних авто перевізників України,

- Всеукраїнської спілки автомобілістів України,

- Міжнародного благодійному Фонду «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод»

- Миколаївській громадській організації «Цвіт нації»

- Державного підприємства «Український медичний центр «Безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій»

- Комітету сприяння органам внутрішніх справ України та Українського дитячого центру «Молода гвардія».

- Кропивницького інституту державного та муніципального управління.

Із фіналом змагань юні таланти привітали заступник начальника ГУНП в Одеській області полковник поліції Сергій Махотін, представник Департаменту патрульної поліції Катерина Белугіна, генеральний директор ДП УДЦ «Молода гвардія» Лебединського Едуарда, Директор Державного підприємства «Український медичний центр» Безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій Чорний Юрій та інші поважні гості.

Генеральний директор УДЦ «Молода гвардія» Едуард Лебединський зазначив – колективу установи надзвичайно приємно, що змагання проводились саме тут, й працівники табору завжди раді приймати ЮІРівців.

У свою чергу керівник Миколаївської громадської організації «Цвіт нації» Григорій Курганський висловив слова вдячності «Молодій гвардії» за створення умов для проведення змагань та роботу колективу упродовж всього часу проведення заходів.

Директор Державного підприємства «Український медичний центр» Безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій, представники якого проводять для ЮІРівців конкурс «Домедична допомога» Чорний Юрій запевнив, його установа і надалі обов’язково буде приймати участь в змаганнях, адже знання медичних основ стануть у нагоді дітям не один раз впродовж всього життя.

Заступник начальника ГУНП в Одеській області, полковник поліції Сергій Махотін прийняв рапорт про завершення змагань від цьогорічних переможців – команди «АвтоЛад». Представник поліції Одещини привітав учасників заходів із закриттям та побажав подальших творчих успіхів.

Отримали заслужені призи і юні КВНщики. Перше місце у самому веселому конкурсі виборола команда з Київської області «Вітаміни». Срібним призером стали колоритні представники Буковини, команда «Стоп кадр», бронзовим – «Інші діти» з Рівненщини.

Алевтина Білецька, прес-секретар групи компаній «Фокстрот», що є партнером проекту «КВН ЮІР» понад 10 років, зазначила, що сміх об’єднує, і спонукає все більше компаній приєднуватись до соціальних проектів, заради безпеки дітей.

Урочистості зустрічі надавали музичні композиції, що виконував оркестр ГУНП Одеської області.

А святкового настрою додав яскравий творчий колектив, ансамбль «Южний патруль» Головного управління нацполіції в Миколаївській області і феєрверк в нічному небі на завершення.

Про це інформують в ГУ НП Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100