реклама

реклама

До вихованців черкаського дошкільного навчального закладу (ясла садок) комбінованого типу №43 «Морська хвиля» завітали представники Черкаського обласного клубу службового собаківництва.

Про це повідомили в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Чотирилапі друзі продемонстрували свої навички малечі. Сьогодні собаки стали акторами на сцені: танцювали під музику, стрибаличерез кільце та виконували команди дресирувальника. Все, аби здивувати вихованців дошкільного закладу. Були щирі посмішки та радість в очах.

Навчені собаки вміють виконувати більше 150 команд. Вони – найкращі друзі. Діти та собаки – істоти щирі, діти поки ще не вміють прикидатися, собаки не знають, що таке удавання в принципі. Тож, після завершення виступу можна було ближче поспілкуватися та сфотографуватися  і з німецькою овчаркою, бультер’єром, пінчером тощо.

-Наша команда заздалегідь планує такі зустрічі. Ми раді приносити радість дітям. Розширюємо географію. Плануємо і надалі влаштовувати кінологічні шоу, - розповів Дмитро Вовк, власник німецької овчарки, яка є неодноразовою переможницею різноманітних виставок.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100