реклама

реклама

Викладача черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля спіймали у нетверезому стані за кермом.

Про це пише "Інфоміст" з посиланням на власні джерела в поліції.

Так, 7 вересня близько 21.50 в Черкасах патрульні склали протокол за керування автомобілем в нетверезому стані на 40-річного Станіслава Петровича Тараненка.

Інцидент трапився на вулиці 2-го Українського фронту, в мікрорайоні Дахнівка. Як повідомила прес-офіцер патрульної поліції Черкас Зоя Вовк, що того вечора до патрульних звернулися дахнівчани.

– Патрульним повідомили, що є п’яний водій. Патрульні знайшли водія за орієнтуванням, виявили автомобіль і перевірили інформацію. Водій дійсно був нетверезий. На нього склали протокол і передали до суду, – повідомила вона.

Згідно з матеріалами із сайту "Судова влада" перше засідання по справі мало відбутися 13 вересня у Соснівському суді Черкас.

Станіслав Тараненко працює заступником начальника інституту ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Народ 16.09.2017 01:29
Це дужке схоже на спровоковану операцію з суспільним резонансем, направлену на дискредитацію Молодого і потенційного за віком керівника Тараненка. А він був би в майбутньому хорошим керівником інституту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 ІВАН ШИЯТИЙ 15.09.2017 18:03
МІХМІХА ЗАТРИМАЛИ...НУ ДАЄ КАЛИНА
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Боря 15.09.2017 16:24
Щось про шмон у Гвоздя не написали ні слова,а тут зразу і фото, і зразу п'яний без експертизи і рішення суду... Заказняк!!! Корупціонер керівник зливає конкурентів... ЗМІ г...о!!!!! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100