реклама

реклама

Сьогодні Черкаси святкують свій 731-ший День народження. І хоч постійної дати святкування у Черкас нема - його постійно переносять, однак чимало черкащан долучились до святкувань на різних локаціях.


Так, розпочали Черкаси святкувати із встановлення рекорду України. Три богатирі, серед яких і відомий черкаський стронгмен Віктор Юрченко, перетягували чотири зчеплених між собою тролейбуси, що стало унікальним досягненням, яке буде внесено до Книги рекордів України.

Окрім цього, з самого ранку на вулиці Хрещатик діє кілька зон, де містян розважають вокалісти з народних ансамблів, гімнастки та юні козаки і козачки з показовими виступами. Просто серед міста працюють і художники, малюючи картини.

Для любителів класичної музики поблизу філармонії грає оркестр. До того ж на Хрещатику, діє ярмарок, де можна придбати мед, глечики, сувеніри та ін.

Поблизу ТРЦ "Хрещатик сіті" представляють проекти на громадський бюджет. Там же демонструють роботів, зроблених черкаськими винахідниками.

Своя програма святкувань і в Долині троянд. Там виставлена пожежна техніка, яка користується популярністю серед дітлахів. Також, бажаючі можуть позмагатись у точності, збиваючи м'яч пожежним водометом. Крім цього, діє музична сцена та проходять змагання з баскетболу 3х3.

Відзначимо, нині святкування у самому розпалі. О 16-ій годині черкащани зберуться у Долині троянд, аби масово заспівати гімн Черкас.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 вот как бывает 17.09.2017 11:49
Надо же, "девушка" на первом фото, очень схожая с вашей Лилией Малищук. Лучший мастер-класс!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100