реклама

реклама

Управлінням захисту економіки в Черкаській області за процесуальним керівництвом Уманської місцевої прокуратури Черкаської області задокументовано схему одержання неправомірних вигод керівником комунального закладу Уманської міської ради.

PM994image002

Як повідомляють у поліції Черкаської області, в процесі реалізації викрито 58-річного керівника комунального закладу який, зловживаючи службовим становищем, організував схему поборів та одержання неправомірних вигод від суб'єкта господарювання за сприяння у прийнятті і позитивному розгляді пакету документів, сприянні у безперешкодному наданні дозволів на розміщення трьох елементів вуличної торгівлі під час паломництва хасидів та святкування іудейського Нового Року «Рош-га-Шана», та при цьому вимагав неправомірну вигоду в розмірі 15 тисяч гривень.

Посадовця затримали під час одержання першої частини неправомірної вигоди в розмірі – 200 доларів США. Дії зловмисника будуть вивчатися слідчими в рамках кримінального провадження, яке було відкрито за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про затримання посадової особи у порядку статті 208 КПК України. Встановлюються інші факти одержання зазначеним посадовцем неправомірних вигод з інших суб'єктів господарювання, за вирішення аналогічних питань.

PM298image001

PM153image003

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Регіональна Тальнівщина 17.09.2017 15:22
Цитую уманський єврей:
Первинна інформація звучит гучно і складно,а потім поліцейський розум закінчується


Правильно. При першому ж шухері одягай вишиванку. Так як заповідали твої брати-депутати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Я черкащанин 17.09.2017 14:17
Цитую уманський єврей:
Первинна інформація звучит гучно і складно,а потім поліцейський розум закінчується.А в суд прийде повна галімоття,то матеріали СНРД не примуть,бо здобуті з порушенням процесуального законодавства,т о гроші не так оформлені,або заявник ментовський боржник і його як провокатора хабара *використали*.А потім від свого дебілізма і убожество будуть волати, що суди не реформовані і корупційні.....

Сто пудов, усе так і буде. Бо так буває майже завжди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 уманський єврей 17.09.2017 13:53
Первинна інформація звучит гучно і складно,а потім поліцейський розум закінчується.А в суд прийде повна галімоття,то матеріали СНРД не примуть,бо здобуті з порушенням процесуального законодавства,т о гроші не так оформлені,або заявник ментовський боржник і його як провокатора хабара *використали*.А потім від свого дебілізма і убожество будуть волати, що суди не реформовані і корупційні.Скоріше б створили нову Службу фінансових розслідувань і мотлох- головних хабарникіх з УЗЕ і податкової поліції викинули на смітник.А затриманомуніци палітетів порада- не давати жодних свідчень до суду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100