реклама

реклама

Трирічний Давид Балан із села Рижавка Уманського району на Черкащині потребує пересадки кісткового мозку. В нього діагностували мієлодиспластичний синдром. Про це пише «Gazeta.ua».

Допомогти можуть лікарі однієї з клінік Туреччини. На операцію потрібно понад $120 тис.

"Все почалося торік після проби БЦЖ. Наступного дня в Давида піднялася температура. Згодом збільшився лімфовузол на шиї праворуч. Через 11 днів сина прооперували, інший видалили ще через місяць. Влітку зробили першу пункцію і виявили, що кістковий мозок не виробляє тромбоцити. Лікарі намагалися зупинити процес їх зниження гормонами та імуностимуляторами, але результату не було. В січні ми потрапили з вірусом і високою температурою в Охматдит. Там зробили біопсію і перевели в гематологічне відділення.

Згодом цей страшний діагноз підтвердився. Мені важко це переживати, але Бог дає мені сили. Я боротимуся за щастя і здоров'я сина.

Організм Давида тримається. Але треба постійно підтримувати рівень тромбоцитів. Інакше через півроку виникне лейкоз. Для контролю двічі на тиждень здаємо аналізи. І чекаємо на донора. На пересадку кісткового мозку потрібно 120 тисяч доларів. Для мене це захмарна сума. Я дитину виховую одна. Намагаюся продавати все, що можна. Люди дають свої ручні роботи, щоб я їх виставляла на продаж і виручені кошти пішли на операцію. Але це крапля в морі. Звертаюся до небайдужих людей, які зможуть допомогти зібрати потрібну суму", - розповіла мати Ольга Балан.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку - 4731 2191 0371 6621 (Балан Ольга Петрівна), її контакти – 097 374 96 41.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100