реклама

реклама

В Умані, коло території меморіального комплексу Цадіка Нахмана, на час проведення релігійних заходів, Управління ДСНС розгорнуло спеціальний зведений загін

Цей крок обумовлений необхідністю реалізації плану забезпечення безпеки прочан в місцях релігійних відправлень.

21751661_931506753654209_1910988456164164679_n

У відповідності до наказу начальника Управління, особовий склад Уманського гарнізону починаючи з 18 вересня перейшов на посилений варіант несення служби.

Напередодні, у безпосередній близькості від Меморіального комплексу було розгорнуто спеціальне наметове містечко на території якого сконцентровано техніку та особовий склад зведеного аварійно-рятувального загону.

Впродовж двох днів, 16-17 вересня до Умані прибули додаткові сили пожежно-рятувальних підрозділів з Христинівського, Тальнівського, Маньківського, Звенигородського, Жашківського, Катеринопільського, Лисянського та Монастирищенського районів. Загалом 90 рятувальників та 17 одиниць спеціальної та пожежно-рятувальної техніки.

До складу підрозділу входять також водолази, піротехніки, фахівці з радіаційого, хімічного та біологічного захисту а також медики, які прибули з аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС.

Головне завдання яке стоїть перед рятувальниками попередження та оперативне реагування на можливі надзвичайні ситуації під час проведення культових заходів брацлавськими хасидами у меморіальному комплексі цадика Нахмана.

Станом на ранок 18 вересня до Умані вже прибули 9 275 прочан хасидів.

Про це інформує речник управління ДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 СОЛДАТ 19.09.2017 09:52
Водолази,поліці я,нацгвардія,по жежники,спеціал істи з РХБЗ...Залишилося ще залучити до цього "пікнічка" президентський полк і танкову бригаду.Чи не забагато уваги до забезпечення безпеки паломників? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100