реклама
Sucurity Police

реклама

Спільно поліпшувати інвестиційний клімат області домовився голова Черкаської ОДА з місцевими підприємцями. Про це йшлося на зустрічі, ініційованій Юрієм Ткаченком. У ній, зокрема, взяли участь керівники компаній UKRAVIT, KTD Group, «МАЇС», «Кемікал Елементс Юкрейн» та ін.

Як наголосив очільник області, створення комфортних умов ведення бізнесу на Черкащині – один із головних пріоритетів у роботі його команди. Нині тут реалізують низку заходів задля цього. Зокрема, створили Агенцію регіонального розвитку, працюють над індустріальним парком, упроваджують регіональний портал адміністративних послуг тощо.

– Ми намагаємось максимально спрощувати всі бюрократичні процедури, – наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Портал адміністративних послуг – ще один інструмент задля того, щоби підприємці витрачали менше часу на їхнє отримання і щоби мінімізувати контакт із чиновниками. На будь-які перепони для підприємців я реагую жорстко. Зворотній зв’язок налагоджений добре, тому про все дізнаюся з перших вуст. Приміром, були проблеми в наших підприємців із «Черкасиобленерго» – ми в межах своїх повноважень оперативно втрутились. Це ж стосується і протидії рейдерству – в області працює оперативний штаб. Зараз ми активізуємо діалог із бізнесом задля ще продуктивнішої співпраці. Усі пропозиції, що сьогодні пролунали від підприємців, ми опрацюємо.

Учасники зустрічі зійшлися на тому, що останні кілька років їм значно комфортніше працювати на Черкащині, відзначили всебічне сприяння на рівні обласної влади. І домовилися, що такі зібрання стануть регулярними. Наостанок обласний керманич запросив підприємців на ІІІ Міжнародний інвестиційний форум Черкащини, що відбудеться вже 12 жовтня.

Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 володимир 18.09.2017 17:41
Поговорили ні про що,для галочки.Марна трата часу.Немає чіткого,зрозумі лого,постійного Закону.Коли все врегульовано,не ма чого морочити голову губернатору і навпаки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100