реклама

реклама

15 вересня заступник голови ради Микола Панчишин провів пленарне засідання чергової шістнадцятої сесії Городищенської районної ради сьомого скликання.

1505721338_gerb_gorodische

У роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Валентин Галушко, голова Городищенської райдержадміністрації Олексій Лавріненко, керівники – Городищенського відділення Національної поліції, районних служб, структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних установ, голови територіальних громад району, представники засобів масової інформації.

На розгляд сесії було внесено дванадцять питань. Депутати внесли зміни до районної програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки Городищенського району на 2016-2020 роки та до районного бюджету на 2017 рік і заслухали звіти про хід виконання наступних районних програм:

– медичного та соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки;

– організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вихованців дошкільних навчальних закладів на 2017 рік;

– «Питна вода Городищенського району» на 2012-2020 роки.

З метою забезпечення населення міста Городища питною водою районна рада надала згоду районному фізкультурно-оздоровчому спортивному клубу «Колос» Городищенської районної ради на передачу у користування на умовах оренди артезіанської свердловини №1 з обладнанням комунальному підприємству «Комунальник» Городищенської міської ради.

Крім того, депутати, відповідно до порядку денного, затвердили Головному управлінню Держгеокадастру у Черкаській області технічну документацію нормативної грошової оцінки земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель державної власності для продажу права оренди в адміністративних межах Городищенської міської ради (за межами населеного пункту).

У ході пленарного засідання надано дозвіл відділу освіти Городищенської районної державної адміністрації на відчуження гаража та списання транспортного засобу.

На завершення роботи сесії депутати затвердили розпорядження районної ради, що були прийняті в міжсесійний період, та рішення про призначення Анжели Погрібної завідувачем комунальної установи «Об'єднаний Трудовий архів Городищенського району» Городищенської районної ради.

Усі розглянуті на сесії питання знайшли підтримку депутатів районної ради у схваленні відповідних рішень.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100