реклама

реклама

За участі керівників напрямків та підрозділів ПАТ «Черкасиобленерго» провели нараду. На зібранні підсумували зроблене, окреслили коло проблем, визначили механізми і терміни їх вирішення. Зокрема, голова правління Олег Самчук наголосив на потребі посилення роботи з боржниками, а також заходів щодо виявлення необлікованого використання електроенергії, розчищення повітряних трас та організації безпечних умов праці енергетиків.

Нараду очільник підприємства відкрив словами вдячності тим працівникам підприємства, які взяли активну участь у ліквідації наслідків негоди у липні поточного року в Чорнобаївському та Золотоніському районах. Зокрема, у роботах були задіяні 47 бригад, замінені 394 опори, а збитки склали 1,5 млн грн.

- Ми показали, що у нас нормальний колектив і ми можемо виконувати свою роботу на належному рівні, - сказав голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук. – Попри заборгованість із зарплати, розкриті дахи власних будинків, наші працівники ліквідовували наслідки буревію. Саме тому нашим людям, які сумлінно ставляться до роботи, які працюють на опорах, які виїжджають на лінії, ми повинні вчасно виплачувати зароблене.

Присутніх керівників районів електромереж Олег Григорович закликав до конструктивної роботи. Зокрема, всі проблеми і потреби не лише викладати у зверненнях, а  й частіше зустрічатися з керівниками напрямків та з ним особисто. Крім того, контролювати роботу своїх підлеглих.

- Прошу совісно ставитися до поставлених задач, - додав він. – Я сам два роки працював керівником РЕМу і знаю, як можна організувати роботу. Своїм листам треба «приставляти ноги»», планувати закупівлі. Раз на місяць потрібно виїжджати і перевіряти якість розчищення повітряних трас. Наразі закуплені висоторізи на понад 400 тисяч гривень, підрозділи забезпечені паливно-мастильними матеріалами. Є можливість покращуввати стан ліній.

У ході виступів обговорили фінансовий стан підприємства, його господарську діяльність та готовність до осінньо-зимового періоду. Зупинилися і на питаннях роботи комерційної служби за трьома пріоритетними напрямками: моніторингу стану електролічильників, втрат через необліковану електроенергію та коректні нарахування за спожиту електроенергію.

Керівники комерційної та технічної дирекцій зазначили, що за умови алгоритму НКРЕКП без щодобових відрахувань до ДП «Енергоринок» та своєчасних розрахунків ПАТ «Азот» за спожиту електроенергію та за угодами реструктуризації заборгованості ПАТ «Черкасиобленерго» має всі можливості працювати у штатному режимі. Зокрема, виконувати технічне обслуговування мереж, інвестиційну програму, доукомплектувати підрозділи кадрами.

Про це повідомили у прес-службі Черкасиобленерго.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100