реклама

реклама

808 тисяч гривень додатково отримають навчальні заклади Золотоноші із державного бюджету. Про це повідомляє «Золотоноша.ck.ua» з посиланням на розпорядження Уряду №640-р від 30 серпня цього року.

subventsiya-200x200 Кабінет Міністрів України вніс зміни до своїх розпоряджень щодо питання розподілу у 2017 році субвенції з державної казни. Йдеться про фінансування місцевих бюджетів на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Згідно з текстом документа, попереднє розпорядження доповнено модернізацією та оновленням Золотоніської спеціалізованої школи №1. Передбачається тут придбання віконних та дверних блоків, меблів, предметів довгострокового користування, комп’ютерної техніки та іншого обладнання. Сюди Уряд направить 404 тисячі гривень субвенції. Таку ж суму отримають всі навчальні заклади міста в цілому.

Наразі фінансове управління очікує надходження офіційних документів зі столиці, а сам процес виділення коштів коментує міський голова Віталій Войцехівський. На думку посадовця, жодної сенсації робити із новини не варто, адже це – результат буденної роботи виконавчої влади всіх рівнів. Ще більше закликає не користуватись цими здобутками в політичних цілях.

– Нічого неординарного, хоча й дійсно приємно. Рутинна робота наших фінансових фахівців, котрі готували подання, готовність до допомоги з боку голови ОДА Юрія Ткаченка, який, власне, й озвучував потреби нашої області в Києві, а також допомога небайдужих людей. До цієї справи активно, проте без притаманного деяким політикам піару, долучились наш обласний депутат Вадим Гайович та його колега із Верховної Ради Віктор Вовк, – розповів Войцехівський.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100