реклама

реклама

Заступниця головного редактора «Громадського радіо» Наталія Соколенко за ініціативи БФ «Небайдужі» вчора в Черкасах провела тренінг для блогерів з Черкас та переселенців, які нині живуть в Черкасах. Зокрема, пані Наталія, яка є блогером видання «Українська правда», вчила писати цікаві тексти та обирати важливі теми.

Для того, щоб послухати тренера, зібрались громадські активісти, журналісти та ті, хто мають власну справу та намагаються просувати свою продукцію в інтернеті.

За словами Наталії Соколенко, головною проблемою громадських активістів та журналістів щодо створення блогів є відсутність часу для якісного написання та просування блогів.

-Варто пам’ятати, що блогам властива тимчасова значущість. Тому в якості теми для блогу потрібно обирати щось актуальне, те, що хвилює суспільство саме зараз. До того ж потрібно вміти пристосовувати свою діяльність до яких-небудь актуальних подій чи цитат. Наприклад, якийсь чиновник говорить: приїжджайте в Україну навесні, жінки починають потрохи роздягатися. А ви, наприклад, відстоюєте права жінок. Набагато цікавіше написати якесь протиставлення цій цитаті, ніж просто писати про свою діяльність, - розповіла пані Наталія.

За її словами, блоги мають бути щирими та емоційними.

- Якщо у блозі немає вашого щирого ставлення, вашої особистої думки, то цей блог цікавим не буде, - наголосила фахівець.

Вона також додала, що не маловажливу функцію відіграє і сміливість блогера, адже його діяльність пов’язана з висловленням власних думок.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Коваль 22.09.2017 09:38
Їздить, аби язиком поляпать.В ефірі вона самий примітив. Главноє-амбіції
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Хто зна що городить 22.09.2017 09:16
Колись був такий "блогер" - Зігмунд Фрейд. Багато міг би написать про застрявання цієї "тренерші" на темі того, як би поговорить про роздягання жінок :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100