реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаський обласний краєзнавчий музей 23 вересня об’єднає учасників туристичного ринку області та громадськість на Туристичному форумі. Цьогоріч форум відбудеться вже удруге.

index

Як відзначає начальник відділу економічного розвитку Департаменту регіонального розвитку Дмитро Пивакк, мета форуму – обговорення ефективної взаємодії всіх учасників регіонального туристичного ринку та розвитку туризму області. Водночас тут представлять туристичні інструменти розвитку галузі та напрацюють пропозиції до розробки ефективної програми розвитку туризму на 2018-2020 роки.

Захід передбачає проведення панельних дискусій про переваги діяльності туристичної асоціації; інструменти розвитку туристичної галузі; дії органів виконавчої влади спрямовані на розвиток туризму. Також заплановане проведення круглих столів у форматі B2B. На форумі ж презентують найкращі туристичні продукти регіону.

Другий туристичний форум відбудеться 23 вересня о 10:00 у Черкаському обласному краєзнавчому музеї (вулиця Слави, 1). Його організатори: Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА та Асоціація гостинності Черкащини.

За додатковою інформацією та участю у форумі просимо звертатися за телефоном (0472) 37-22-48, 37-70-02.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100