реклама

реклама

Невиконання доручень, які надавалися майже рік тому керівництву департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, обурило міського голову, пише сайт міськради.

IMG_5343

За наслідками виїзної наради по найбільш проблемних об’єктах дорожньої інфраструктури Анатолій Бондаренко дав доручення провести службове розслідування стосовно дій першого заступника департаменту ЖКК Олексія Шкіньова та начальника управління вуличної інфраструктури департаменту ЖКК Сергія Отрешка.

«Саме через низку недоліків, які виникли внаслідок неправильної експлуатації теплових мереж, і до цих пір не поновлені департаментом ЖКК, ми не можемо здати в експлуатацію низку доріг», – говорить інженер з технічного нагляду за будівництвом доріг КП «Черкасиінвестбуд» Ірина Звєздічєва.

Вона зауважила, що про суттєві недоліки посадових осіб попереджали неодноразово, ще кілька місяців тому, оскільки саме для цього навесні була створена комісія з обстеження визначених робіт, необхідних для завершення та усунення виявлених недоліків.

Зокрема, йдеться про провалля, які утворилися через незадовільну експлуатацію інженерних мереж, на вулицях Грушевського, перехрестях Хрещатик – Дашковича, Чорновола – Гетьмана Сагайдачного (колишня Ватутіна), Смілянська – Хрещатик, Хрещатик – Святотроїцька.

На власні очі, а не з попереджувальних листів, побачили це і учасники виїзної наради – провалля, просідання, порушені бордюри зі значними пониженнями, різні рівні встановлених решіток зливових каналізацій, подекуди не відновлене дорожнє покриття після відповідних робіт, що знаходиться просто в жахливому стані.

Все це обурило мера, який в рамках службового розслідування підкреслив, що особисто перегляне кошторис та обсяги витрачених коштів на відповідні роботи.

«Це не та якість робіт, яку я вимагаю, і яку чекають від нас черкащани. Ви і підрядники будете відповідати особисто за ці недоліки», – підсумував мер.

6_47

4_86

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #4 Угу 22.09.2017 15:02
А гдеже Яцик и его первый зам???? Мер же при их назначении кричал что он за них в ответе?

Не умеет Бондаренко кадры подбирать, ох не умеет...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 СОЛДАТ 22.09.2017 14:28
Цитую Сидоров.:
Дуже колоритна постать отого опецькуватого дядька , який стоїть праворуч на фото від мера. Він так дивиться на розбиту дорогу, неначе вона його ворог.

То Мішаня Бінусов.Думу думає. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 стабилизец 22.09.2017 12:59
падумаишь, тулубяка по 150 даручень в день раздавал, а тут всего-то год. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Сидоров. 22.09.2017 12:49
Дуже колоритна постать отого опецькуватого дядька , який стоїть праворуч на фото від мера. Він так дивиться на розбиту дорогу, неначе вона його ворог.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100