реклама

реклама

Побудувати тролейбусну лінію вздовж набережної по вул. Героїв Дніпра в Черкасах пропонує житель міста Сергій Ковальов. Відповідну петицію розміщено сьогодні на сайті міськради.

DSC_0156 «Наразі відбувається ремонт вулиці Героїв Дніпра, приведення набережної міста до належного красивого стану. Чому б не продовжити тролейбусну лінію від кінцевої зупинку у Річпорту аж до Долини Троянд по цій вулиці? – пише автор петиції. – Дешевий екологічний транспорт, нові тролейбуси, нова дорога – все це, на мою думку, буде гармонійно вписуватись в загальну картину оновленої Митниці. До того ж по вул. Героїв Дніпра відбувається зведення нових житлових комплексів, мікрорайон поповнюється новими мешканцями. Кількість пасажирів збільшується. А старі дизельні маршрутки забруднюють повітря, у години пік салони переповнені. Тому пропоную розглянути питання побудови тролейбусної лінії по вул. Героїв Дніпра від Річкового вокзалу до Долини троянд, за умови закінчення ремонту дорожнього покриття».

Фото: Дзвін

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+15 #1 володимир 23.09.2017 06:04
Маршрут можна змінити,або добавити- кільце по героїв Діпра-Козацька-Припортова-Гагаріна-Долина Троянд.В зв*яку з можливим перекриттям частини вулиці між Рів*єрою та Долиною троянд передбачити додатковий розворот біля Великої Кишені,або в іншому місці.А від дизельних раритетів треба відмовлятися,ос обливо на Митниці в першу чергу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100