реклама
Sucurity Police

реклама

На запрошення адміністрації Лодзького університету викладач Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Людмила Крива та студентки Колегіуму Міждисциплінарних гуманітарних студій Софія Харенко і Анастасія Тищенко пройшли тритижневі інтенсивні курси польської мови та культури на базі польського вишу.

5

Висока організація занять та сучасний підхід дозволило слухачам Школи в короткі терміни успішно освоїти максимальну кількість запропонованого матеріалу. Особливістю стало те, що між слухачами не було мовного бар’єру, адже всі могли розмовляти польською та англійською мовами. Місто чотирьох культур гостинно зустріло у Літній школі представників із 12 країн світу.

Представники УДПУ розповіли, що літня школа в Польщі запам’ятається їм цікавим навчанням, новими знайомствами та подорожами. По завершенню навчання усі учасники отримали мовні сертифікати й висловили щиру вдячність за гостинність те високу організованість Літньої школи адміністрації університету та дирекції школи.

7

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100