реклама

реклама

Голова правління Благодійної організації БО «Черкаська мережа» Олена Стрижак посіла третє місце в номінації «Кращий соціальний проект року» на Всеукраїнській премії «KS Motivation». Це – новий масштабний конкурс для людей, які здійснюють важливі відкриття, підкорюють великі вершини, створюють і пропагують істинні цінності. В конкурсі беруть участь люди, які завдяки успіху у своїй професійній діяльності є гордістю і прикладом для всіх українців.

21

Цьогоріч Департамент соціального захисту населення подав на конкурс від регіону в тому числі і проект БО «Черкаська мережа» - Жіночий кризовий центр для жінок із дітьми, які постраждали від сімейного насильства. Засновник і керівник проекту Олену Стрижак виборола в номінації «Соціальний проект року» третє місце. Учасниками конкурс в цій номінації могли стати громадські організації, волонтери, чиї проекти направлені на розвиток країни та особистості у всіх аспектах, проекти соціальної значущості. Спочатку проекти брали участь в он-лайн голосуванні, потім переможців визначало поважне журі.

– Я рада, що робота нашої організації так високо оцінена такою престижною премією. Це спонукає нас рухатися далі і розвивати не тільки цей, а й інші соціально значущі проекти. Особлива подяка керівництву Департаменту соцзахисту – Руслану Чикало, Олегу Шемчуку, Людмилі Волинець, які подали мою кандидатуру на цей конкурс. Це для мене означає високу довіру, яку я завжди прагну виправдати, – говорить голова правління БО «Черкаська мережа» Олена Стрижак.

На фото: Олена Стрижак (крайня зліва) із учасницями та журі конкурсу

Прес-служба БО «Черкаська мережа»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Л 24.09.2017 06:22
На фото і переможниця, і учасники конкурсу, і поважне жюрі - загальна кількість 4 особи.
Вже б написали усі імена (три інших). Цікаво ж хто з них те поважне жюрі, а хто учасник конкурсу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100