реклама

реклама

Прикордонники завжди зацікавлені у тісному спілкуванні з молоддю, адже саме діти - майбутні охоронці рубежів нашої держави.

1(1)

З метою популяризації, формування у дітей та учнівської молоді високої патріотичної свідомості, національної гідності та професійної підготовки учнівської молоді на здобуття професії військовослужбовця-прикордонника, на базі Навчального центру відбулись змагання  на кубок першості серед шкільних загонів «Юних друзів прикордонників». У змаганнях взяли участь двадцять чотири команди, які перемогли в районах Черкаської області та міста Черкаси.

Розпочалися змагання традиційно з урочистого шикування, підняття Державного Прапору України та вшанування пам’яті прикордонників, які загинули під час бойових дій в зоні АТО. Після напутніх слів від керівництва Навчального центру, ветеранів та гостей змагань, розпочався перший конкурс з проходження урочистим маршем з виконанням стройової пісні. У ньому команди намагалися набрати максимум балів. Не менш важливим були й вогнева підготовка (виконання вправ стрільб з АК-74), прикордонне слідознавство, воєнізована естафета, неповне розбирання та збирання АК-74. Крім цього, юним прикордонникам було продемонстровано зразки озброєння та технічних засобів охорони кордону.

17

Після завершення конкурсів на стройовому плацу центру відбулося нагородження кращих команд.

За результатами змагань кубок першості виборола команда школи №36 імені Героїв – прикордонників (с.Оршанець, м. Черкаси)

Керівництво та персонал Навчального центру щиро вітає переможців та бажаємо великих досягнень і нових звершень

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100