реклама
Sucurity Police

реклама

До ТСЦ 7141, що в місті Черкасах, звернувся місцевий житель, з проханням перереєструвати на його ім`я автомобіль Mazda 626, згідно договору купівлі-продажу.

DSCN6076

Працівники сервісного центру розпочали операцію переоформлення ТЗ, однак під час дослідження автомобіля експертами Черкаського НДЕКЦ МВС України було встановлено, що номер кузова даного автомобіля локально вварено.

Подібний випадок трапився 15 вересня і в ТСЦ 7142, що в місті Умань. Тут до фахівців сервісного центру МВС звернувся 31-річний житель Умані з метою перереєстрації автомобіля ЗАЗ LANOS, 2012 року випуску, яким він розпоряджався по дорученню. Оглядаючи вказаний автомобіль працівники сервісного центру, спільно з фахівцями експертної служби МВС встановили, що номерна панель з ідентифікаційним номером кузова кустарно вварена в остов автомобіля.

В обох випадках на місце події було викликано працівників поліції, які задокументували факти порушень та вилучили автомобілі та реєстраційні документи на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

В даний час проводиться подальша перевірка.

Прес-служба  РСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100