реклама
Sucurity Police

реклама

Осінь щедра на свята. Для лівобережної Черкащини ця пора року особлива. 74 роки тому вересневими днями радянська армія звільнила її територію від німецько-фашистських загарбників. Тож у багатьох містах і селах Наддніпрянщини водночас із днем визволення рідної землі від ворога святкують і день народження свого населеного пункту. Аграрна партія Черкащини взяла активну участь в урочистостях.

image-0-02-05-58049a2bb62d0872a667b565a0dbe532b6a4fdb35b91dc6f32805900224e1c09-V

Про це інформує прес-служба політсили.

На дні села в Келеберді, що на Канівщині молоді аграрії влаштували для дітей ціле театралізоване дійство з цікавими розвагами і конкурсами. Місцева малеча брала активну участь у грі й отримала різноманітні подарунки. Залишилися задоволеними і дорослі, оскільки Канівська районна організація аграрної партії вирішила цього дня чи не найголовнішу їхню проблему – профінансувала підведення водогону до місцевого ФАПУ.

А очільник черкаських аграріїв Віктор Полозов разом із золотонісцями в колі ветеранів Великої Вітчизняної війни вшанував пам'ять захисників Вітчизни, котрі ціною свого життя захистили нашу землю від загарбників. А ще привітав із народженням сім'ї щасливих молодят Інну та Олександра Сергієнків, котрі саме цього історичного дня взяли шлюб. Даруючи щасливому подружжю сертифікат на побутову техніку Віктор Олександрович побажав закоханим жити в мирній, багатій країні, якою неодмінно стане наша Україна.

день села 2

В Подільскому, де головує наймолодший в державі сільський війт Артем Кухаренко, також радо зустрічали голову обласної аграрної партії. Якраз на день народження села жінки тутешнього фольклорного колективу встигли пошити собі нові сценічні костюми, кошти на які виділив також Віктор Полозов.

В Гельмязові, якому 23 вересня виповнилося 404 роки, команда аграріїв затрималася найдовше. Дякуючи Віктору Олександровичу за концерт Заслуженої артистки України Ніни Мирводи, котру він запросив у село на свято, гельмязівці ще довго не хотіли відпускати гостей додому. Не хотілося розлучатися з гостинною громадою і талановитій співачці, чий неповторний голос так полонив щирі душі місцевих селян.

день села

– Чекайте на сюрпризи і наступного року, - прощаючись сказав людям Полозов. – Адже ви своєю невтомною працею, як ніхто інший, заслуговуєте на якісний і змістовний відпочинок.

Пообіцяла ще раз повернутися до Гельмязова й Ніна Мирвода:

– Я завжди з великим задоволенням відгукуюся на прохання Віктора Олександровича, який є моїм давнім другом, виступити перед сільськими жителями. Адже сама теж із селянського роду і добре знаю ціну праці хліборобів. Мені приємно, що ми з ним поділяємо одну й ту ж думку, що саме село тримає сьогодні Україну.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100