реклама

реклама

Станом на 25 вересня 74-річній Валентині Артюх, що 12 липня спричинила смертельне ДТП в центрі міста, досі не оголошено про підозру та не обрано запобіжний захід. Як повідомила в коментарі виданню «Інфоміст» процесуальний прокурор у кримінальному провадженні Вікторія Дидич, наразі триває досудове розслідування.

hqdefault Досі відбувається експертиза, за результатами якої прийматиметься рішення про оголошення підозри.

У відповідь на питання журналіста про те, чи відомо місце перебування Артюх, прокурор відповіла наступне:

– Відомо, але не можу повідомити вам. Захист персональних, – сказала вона.

Нагадаємо, у серпні прокурор Антон Греков повідомив, що немає достатніх доказів для оголошення підозри.

Валентина Артюх, яка свого часу працювала проректором в ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 12 липня неподалік базару в обласному центрі збила на смерть своїм автомобілем 69-річну Ніну Благовіщенську й протаранила ще кілька припаркованих авто. Свою вину заперечувала й, за свідченнями очевидців, намагалася змити кров із капота авто. Відразу після аварії її госпіталізували.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+10 #5 Верник 26.09.2017 11:49
Цитую Сидоров.:
Бабла пошло немерянно.Но труп то есть, ни куда она от него не отвертится.Надоть тормозок собирать и в тюрьму собираться.По закону.

могу поспорить на что угодно - в тюрьму не сядет! Счас поутихнет, СМИ забудут, кому то скажут забыть, и на тормоза а там дадут максимум условно, если до суда не похерят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 володимир 26.09.2017 11:09
Звичайна людина отримала б підозру і запобіжний захід на слідуючий день,а потім експертизи та інші слідчий дії.Зрозуміло,жалко людину в такому віці в таку халепу влізти,а з іншого-якого сідати за кермо,і людини немає,хай домовляється, Береза підкаже нюанси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Чип 26.09.2017 11:04
Тітка вже десь у теплому місці переляк викачує. І нічого нікому не буде. Труп є, свідки є, а експертиза мабуть з'ясовує чи може оживе старенька, а може ні. Так що дивіться черкащани на це з дозволу мовити "обличчя". Рило господарів життя, які будуть Вас безкарно чавити, грабувати на кожному році зі своїми дітками і практично безкарно. Агов!!! Де натовпи активістів і патріотів, які б стали на захист пересіченого громадянина хоча його пам'яті та заради справедливості . Щось нема. А чому - бо замовлення нема і грошенят на збіговисько ніхто не дав....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 РезидентЪ 26.09.2017 11:01
Эту бычку бычья мафия из судов у прокуратуры покрывает. Там 100% из сел привозные сидят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Сидоров. 26.09.2017 09:44
Бабла пошло немерянно.Но труп то есть, ни куда она от него не отвертится.Надоть тормозок собирать и в тюрьму собираться.По закону.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100