реклама

реклама

У суботу, 23 вересня селище Чорнобай відсвяткувало 361-у річницю з дня свого народження, інформує «Нова Доба».

1506328433_p1170142

В парковій зоні біля районного Будинку культури на жителів та гостей райцентру чекали безпрограшна лотерея, майстер-клас та виставка-продаж сувенірної продукції від вихованців центру дитячої та юнацької творчості, фотофлешмоб «Святкова посмішка Чорнобая».

У програмі святкування були презентація кондитерських виробів від місцевих майстринь, гастрономічних смаколиків від Територіального центру та пригощання «депутатською» кашею. Іркліївський хортинг-клуб «Сокіл» провів показові виступи. Кожен охочий випробував себе у спортивних розвагах.

Сценічне дійство розпочалося з вітань селищного голови Алли Мірошниченко, почесних гостей і спонсорів заходу.

За традицією відзначили власників кращих об’єктів благоустрою. Переможцями стали:

- «Кращий куток» – Ходаківка (представник кутка депутат районної ради Анатолій Рудь);

- «Зразковий будинок» − будинок 119 по вул. Центральній (представник будинкому Іван Рибчик);

- «Зразковий об’єкт торгівлі» – магазин «Захист рослин» ФОП Роман Копиця;

- «Заклад зразкового благоустрою» – Чорнобаївська районна дитяча школа мистецтв (директор Сергій Свиденко);

- «Зразкова садиба» в селищі Чорнобай: Олександр і Тетяна Дробітьки, вул. Центральна, 346; Юрій і Людмила Балі, вул. Профспілкова, 87; Валерій Асатрян і Тетяна Лук’яненко, вул. Славського, 42; Катерина Недяк, вул. Шевченка, 99; Любов Заболотня, вул. Шевченка, 3; Валерій і Марія Орленки, вул. Шевченка, 181.

- «Зразкова садиба» в селі Савківка: Михайло і Валентина Чигрини, вул. Миру, 12.

Та, мабуть, найпочеснішими гостями свята стали золоті ювіляри. Цього року 50-річчя шлюбу відзначають Микола і Віра Черненки, Михайло та Алла Василенки, Володимир і Валентина Мурав’ї, Станіслав і Людмила Передерії, Олександр і Людмила Ковальови, Віктор і Катерина Войцяхи, Іван і Марія Дмитренки, Олександр і Ганна Яременки, Іван і Марія Авраменки, Олександр і Галина Півні, Володимир і Любов Піддубні. А Володимир і Марія Демченки, яких найбільше віншували, разом вже 66 років.

Сердечні вітання лунали й на адресу наймолодшої чорнобаївчанки Мілєни, яка народилася 27 серпня в родині Олександра й Світлани Павлових.

Весь вечір святкову атмосферу підтримували ведуча концерту Оксана Удовенко та учасники народної самодіяльності селищного і районного Будинків культури.

Завершилися Чорнобаївські гуляння виступом поп-гурту «Аква Віта» з Києва та дискотекою для молоді за участю ді-джея з Черкас.

Зі слів селищного голови Алли Мірошниченко, свято з кожним роком збирає все більше жителів громади та гостей, тому поступово набирає статусу культурно-розважальної події, яку відвідують цілими родинами, дружніми компаніями. І принагідно очільниця громади дякує всім, хто прийшов на свято як глядач, і всім, хто допоміг зробити так, щоб День селища став по-сімейному затишним та веселим.

1506328424_dsc06204

1506328493_dsc06008

Інна Чмихало

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100