реклама

реклама

Крадіжки чоловік вчиняв у Смілянському районі. Зловмисником виявився раніше судимий чоловік, який нещодавно вийшов із в’язниці та продовжив свою незаконну діяльність, обкрадаючи автомобілі містян. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років, повідомляють у поліції Черкаської області.

image.php До Смілянського відділу поліції звернулося двоє жителів району з повідомленнями про крадіжки. Потерпілі розповіли що з їх автомобілів, невідомий викрав барсетки з документами та грошовими коштами. В першому випадку із автомобіля 59-річного чоловіка викрали сумку з документами, в другому – барсетку, документи та гроші в сумі 3000 гривень.

Працівники смілянської поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий, який нещодавно вийшов з місця позбавлення волі 34-річний житель одного із сіл району. Як з’ясувалося зловмисник підстерігав власників автомобілів, які залишили транспортні засоби відчиненими та без нагляду. Коли господарі відходили від автівок, підозрюваний викрадав усе цінне, що знаходилось в автомобілі.

За даними фактами зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100