реклама

реклама

24 вересня волонтери повернулися з фронтової Луганщини. Свободівці здійснили поїздку довжиною 1400 км, щоб передати воякам Східного фронту гуманітарну допомогу та дитячі малюнки.

Волонтери Легіону Свободи з гуманітарною допомогою

Цього разу волонтери вкотре завітали до батальйону «Айдар», в якому воюють земляки волонтерів із Чорнобаївщини. Воякам свободівці передали мішки для побудови бліндажів, поліетиленову плівку та утеплювач, а також велику кількість смачних подарунків від їхніх родичів та односельців. Після цього волонтери відвідали медбатальйон Госпітальєри та передали їм дитячі речі, візки для їхніх малюків, овочі, фрукти, каву, чай, хліб, вареники та інші смаколики.

Юрій Кулик, член «Легіону Свободи», учасник поїздки подякував усім організаціям та людям, що долучилися до збору гуманітарного вантажу:  «Висловлюємо свою вдячність організації Діти Героїв України, зокрема Олені Афанасенко та Волонтерській ініціативі «Центр Гостинності» й Олені Почтарьовій. Малюкам із ДНЗ 29 «Ластівка», що в місті Черкаси дякуємо за малюнки. Учням Чорнявського НВК вояки дуже дякували за смачні домашні вареники. Тетяні Кулик дякуємо за смачний виноград. Односельчани «айдарівців» із села Великі Канівці на Чорнобаївщині передали велику кількість овочів та фруктів, за це хлопці їм передавали велику подяку. Комітету самоорганізації населення мікрорайону «Дніпровський» дякуємо за подушки, Черкаському обласному Центру допомоги учасникам АТО за дитячі малюнки з Черкаської області, директору фермерського господарства «Веселохутірське» за овочі. Від нашої команди висловлюємо щиру подяку Кобець Валинтині з смт. Чорнобай за допомогу в нашій поїздці».

Прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100