День села 23 вересня у Старому Ковраї на Чорнобаївщині святкували разом із Днем визволення села від фашистських загарбників. Урочистості відбулися у сільському Будинку культури, а святкові розваги для дітей влаштували поряд з ним. Аби все вдалося і пройшло цікаво та змістовно, всі фінансові витрати з організації й проведення святкування повністю взяла на себе корпорація «Дніпро».

DSCN9540

Жителі та гості змогли не тільки насолодися святковим концертом театру пісні «Джерела» з Києва, який став одним з приємних сюрпризів, а й гаряче аплодували талановитим самодіяльним артистам. Зі сцени лунали пісні, віршовані рядки, свою художню майстерність представляли улюбленці староковрайської громади народний самодіяльний духовий оркестр під керівництвом Аркадія Однодворцева, а також вокально-інструментальний ансамбль.

DSCN9501

Участь у святкуванні взяв і Григорій Душейко, фінансовий директор корпорації «Дніпро», який сердечно поздоровив жителів Старого Ковраю з днем народження малої батьківщини, висловивши щиру подяку усім за любов та вірність рідному селу. У своєму вітальному слові він, зокрема, підкреслив, що День села – це свято, яке об’єднує всіх жителів трудовими досягненнями, бо добробут громади складається із щоденної праці, знань і талантів усіх його мешканців. І як подарунок селу від корпорації «Дніпро» пообіцяв у цьому році побудувати й відкрити для маленьких мешканців села ігровий майданчик.

DSCN9447

Григорій Петрович разом із фінансовим директором СТОВ «Старий Коврай» Аллою Однодворцевою вручив подарунки знаним ветеранам села: пенсіонерам-довгожителям Григорію Васильовичу Гордієнку, Луці Автономовичу Граму і Ользі Іванівні Акуловій. Наймолодшим жителям: Надії Лемак, Богдані Ткаченко, Євгенії Пуренковій, Нікіті Янголю, Владиславі Глущенко, Софії Присяжнюк та Анастасії Христенко – також вручили подарунки. Відзначили грошовими винагородами фольклорний жіночий ансамбль, сільських спортсменів. З нагоди 80-річчя сільського Будинку культури ноутбук отримав директор СБК Юрій Стеценко, нагородили і колектив Староковрайської ЗОШ за активну участь у житті громади.

По закінченню святкового дійства присутні активно долучилися до розіграшу лотереї, смакування козацькою кашею, юшкою та шашликами, а дітвора ще й солодкими напоями та катанням на атракціоні. Ще довго лунала музика і спів, всі веселилися, розважалися. Закінчилося все народними гуляннями та дискотекою.

DSCN958День села
DSCN9577

Ніна Семенова, Валентина Згура, фото авторів

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Каток 27.09.2017 12:11
Цитую відлуння чорнобаївщини:
Крутіше, аніж в Чорнобаї.

А де ж многоразовий депутат-ковзаняр Томенко?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 відлуння чорнобаївщини 27.09.2017 12:02
Крутіше, аніж в Чорнобаї.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 таке свято в кожне село 27.09.2017 08:07
Святкування Дня села - це гарна традиція, яка об'єднує всіх жителів села. Такі традиції варто підтримувати та максимально широко висвітлювати через ЗМІ. Велика подяка корпорації "Дніпро", українське село має "жити".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 гарно, позитивно, щиро 26.09.2017 18:16
Старий Коврай - село, яке має майбутнє, адже тут дбають про молодь та є глибока вдячність і пошана старшому поколінню. Приємно бачити Григорія Петровича Душейка, який приймає безпосередню участь у створенні саме такого свята Дня села.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100