реклама

реклама

2 тисячі гривень на тиждень потрібно тільки на памперси, дитяче харчування та засоби гігієни — такі потреби черкаської трійні, яка стала справжнім дивом не тільки для батьків, які чекали тільки на одну дитину, а й навіть для лікарів, пише "Вичерпно".

trijnja-21-710x434

Діти підростають і витрати на них зростають, зізнаються багатодітні батьки Тетяна і Вадим Яцун. А ще ж у них є два старші сини — 3-річний Данило та 1,5-річний Назар, про яких вони також мають дбати.

Два тижні тому родина звернулася до благодійного фонду «Делікат» за підтримкою хоча б у таких щоденних дитячих потребах. А вже сьогодні отримали дитячі засоби гігієни, 6 великих упаковок памперсів, 4 великі упаковки прального порошку, дитячі пляшечки, дитяче харчування, молоковідсмоктувач та багато іншого.

Як зізнається керівник благодійного проекту Юлія Іщенко, вони і надалі підтримуватимуть черкаську трійню. Можливо, долучаться коштами до більш глобальних їх потреб.

Наразі ж, як уже ми відзначали раніше, найбільшою потребою близнючок Даші, Каті і Вероніки залишається вирішення житлового питання, адже вся сім’я проживає в орендованій 2-кімнатній квартирі.

Вони вже зверталися за допомогою до міської влади. Кажуть, там проявили ініціативу і подарували їм пральну машинку.

- Зараз ми маємо в соцзахисті оформитися як малозабезпечена родина і тоді нам в магазині «Каштан» видаватимуть харчування, памперси. Але, звичайно, основне питання у нас із житлом, — розповідає Вадим Яцун та додає, що, оскільки він немає черкаської прописки, то і з тим, щоб стати в чергу на житло, теж виникають певні проблеми.

А ще трійнятам дуже потрібен візочок, щоб мати змогу виходити на вулицю. Його вартість стартує від 20 тисяч гривень, говорять батьки.

- У міській раді у нас взяли номер картки, казали, що скидатимуть гроші на візочок, але поки що ніхто нічого… Може вже й забулися. В основному нам люди допомагають, — додає батько трійні.

Поки Вадим розповідає про насущні потреби родини, Тетяна ділиться, що їй вже легше зі своїми дівчатками, трохи звикла.

Батьки дякують усім, хто виявився небайдужим до їхньої ситуації.

У благодійному ж фонді запевняють, що будуть підтримувати черкаську багатодітну родину і надалі.

Так само там готові надати допомогу й іншим, хто цього потребуватиме. Для цього достатньо звернутися на гарячу лінію за номером 0960330505.

Ті ж, хто хоче допомогти, можуть зробити це не тільки за допомогою скриньок в мереж магазинів «Делікат», а й на сайті благодійного фонду. Окрім того, у цьому місяці буде аукціон, всі зібрані з нього кошти також підуть на благодійність.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 местный 26.09.2017 16:59
нема бабла снимать - домой к родителям. имея двух детей на съемной хате - надо думать головой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Злюка 26.09.2017 16:15
А також бажано озвучити прізвище лікарів, у якого проводилося УЗД обслідування та в кого були на обліку по вагітності :lol:
Хто ж ці диво-лікарі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Cерьоня 26.09.2017 15:02
А Вадим 3-тю дитину (яка виявилася трійнею) не у зйомну квартиру планував? І нехай стає на чергу за місцем прописки, якщо в нього немає черкаської прописки. Чого це незнання про інснування контрацептивів має лягти на плечі платників податків Черкас. І чому квартира саме в Черкасах? Чому не в село?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100