реклама

реклама

Наразі у південно-західному районі та в центрі проходить четвертий етап гідравлічних випробувань, які проводить Черкаська ТЕЦ. У зв’язку з цим у районах відсутня гаряча вода. Як повідомляє «Вичерпно», про це під час учорашньої наради з питань підготовки до осінньо-зимового періоду повідомив голова правління Черкаської ТЕЦ Віктор Олексенко.

22052453_1280230265438615_1412442695_n-710x434 – Маємо два серйозні пориви в районі «літака» і по Сумгаїтській. Усі погодження отримані. Це у нас четвертий етап гідравлічних випробувань. Зараз маємо ввімкнути світло до мосту по вулиці Максима Залізняка (колишня Громова). До кінця тижня плануємо завершити роботи і ввімкнути кільце. Але не виключаємо, що доведеться працювати і у вихідні, – розповів Віктор Олексенко.

Проте він зауважив, що на початок опалювального сезону це не вплине. Боргів по газу в Черкаській ТЕЦ немає, а от проблеми з вугіллям є – його запас мінімальний.

З понеділка-вівторка в Черкаській ТЕЦ планують завершити всі роботи, і тоді вони також будуть готові, якщо треба, ввімкнути опалення в тих будинках, які обслуговують.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #1 Андрій 27.09.2017 11:20
.роди, хіба не можна ці роботи за тепла було зробити, а щоб люди в холод без гарячої води були?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100