реклама

реклама

48 любителів шашок стали учасниками ІІ обласних шашкових змагань пам’яті Назара Крупки. За два роки цейтурнір, перетворився на найбільш масовий на Черкащині. Серед учасників 21 найбільш титулованих, з яких 4 кандидати в майстри спорту і 16 першорозрядників, прибули з Черкас, Сміли, Золотоноші, Чорнобаївщини та Чигирина, а першорозрядниця Катерина Гончарова прибула з Кіровоградщини.

DSC_0254

Змагання проходили за швейцарською системою в дев’ять турів, кожен з яких тривав 20 хвилин. Роботи суддям вистачало, оскільки відчувалась обмеженість в часі в зв’язку з розкладом переїзду гостей з Правобережжя через міст на Дніпрі.

Одноосібну перемогу в турнірі здобув першорозрядник із Черкас Олег Тулуманов. Другеі третє місця розділили представники Сміли першорозрядник Олександр Ібрагімовта найіменитіший серед учасників, минулорічний переможець турніру кандидат в майстри спорту ІванНауменко. За додатковими показниками як і минулого року другим став Олександр.

В церемонії нагородження, як і минулого року брала участь мама загиблого Героя – Тамара Федорівна.  Організаторами було передбачено ряд відзнак в декількох номінаціях. Серед 24 представників Золотоніщини як і минулого року переміг Григорій Луговський із Вознесенського. Друге місце у Миколи Кабанця із Новодмитрівки, на третьому – Олександр Волошин із Деньгів.

DSC_0200

Серед жінок першою стала першорозрядниця з Черкас Алла Гуменюк, на другому місці ще одна черкащанка, кандидат в майстри спорту Тетяна Метельницька. Третє місце поділили гостя з Кіровоградщини Катерина Гончарова та жителька Благодатного Віра Масюк.

Серед школярів кращими були АветАрутюнян із Золотоніської гімназії, учень Коробівського НВК Богдан Коломієць та Андрій Дахівник зНоводмитрівської школи.

Крім них пам’ятні грамоти одержали першорозрядники В’ячеслав Занін та Олексій Сібякін, кандидати в майстри спорту Володимир Бондар іМикола Пилипенко, які зупинилися за крок до п’єдесталута ветерани 75-річні першорозрядники Анатолій Коковський і Григорій Проценкоіз Черкас.

Головний суддя турніру Іван Малий

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100