реклама

реклама

«Для того щоб допомогти молоді стати в житті по-справжньому успішними людьми, працівники центру зайнятості завжди нададуть необхідні поради і допомогу, посприяють свідомому вибору фаху. Але насамперед, підростаючому поколінню обов’язково потрібно дбати про своє здоров’я, старанно вчитися, цікавитися світом професій, задумуватися над професійним самовизначенням та цікавитися життям успішних людей, які будуть слугувати прикладом для наслідування», - з такими словами звернувся до 30 старшокласників Золотоношківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, що на Драбівщині, провідний фахівець з профорієнтації відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості Володимир Педаш. Також він запросив старшокласників відвідати центр зайнятості та пройти професійно-діагностичне тестування на визначення типів професійної спрямованості.

фото

Під час зустрічі представник центру зайнятості розповів молоді про ситуацію на місцевому ринку праці, професії, які є затребуваними в регіоні, та перспективи працевлаштування у різних галузях економіки.

Молодь взяла активну участь в обговоренні питань, будувала плани на майбутнє. Кожен учень отримав буклети, які містять узагальнену інформацію про презентовані навчальні заклади, де можна отримати обрану професію чи спеціальність.

Наприкінці зустрічі Володимир Педаш наголосив, що «Дійсно,  в житті багато доріг але кожен обирає свою…. Тому що кожна особистість наділена певним хистом до тієї чи іншої діяльності, а хист, поєднаний з інтересом, формує здібності. Тому здібна людина завжди зможе себе реалізувати, а інші про неї скажуть  «людина з великої літери»  або  «майстер «золоті руки». Тож  у добру путь,  майбутні  майстри!».

Драбівський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100