реклама

реклама

1498856810_statuetka Оголошується про старт масштабного проекту - Конкурсу "Людина року - Мошни 2017"! Конкурс ініційований Фондом «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ» (Президент – Олег УСТИМЕНКО) при підтримці Голови села Мошни Богдана ШКАРБУТИ.

Конкурс проводиться з метою виявлення визначних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти села, нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній, науковій та громадсько-політичній діяльності.

Переможці визначатимуться за номінаціями: «Регіональний лідер», «Громадський діяч», «Депутат», «Благодійник», «Служіння Громаді», «Підприємство», «Підприємець», «Меценат», «Працівник місцевого самоврядування», «Працівник сфери обслуговування», «Працівник охорони здоров’я», «Працівник освіти», «Працівник сільського господарства», «Діяч культури і мистецтв», «Спортсмен», «Юний талант».

В Конкурсі можуть приймати участь громадяни, які проживають або працюють на території селі Мошни.

Для участі в Конкурсі трудові колективи, професійні спілки, підприємства, установи, громадські організації, осередки політичних партій, інші громадські об’єднання, що діють на території Мошнівської сільської ради, звертаються до Організаційного комітету Конкурсу з листом-клопотанням про висунення претендента на участь у Конкурсі у визначеній номінації, в якому зазначається: П.І.Б. претендента, дата народження, коротка характеристика і біографічна довідка, заслуги чи професійні досягнення, за які претендент висувається на участь у Конкурсі.

Листи-клопотання надсилаються на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , або на поштову адресу 19615, с.Мошни, вул.Савченка, 284 з поміткою «Людина року» до 1 жовтня 2017 року.

Після розгляду клопотань Організаційний комітет приймає рішення про номінацію претендента.

Визначення переможців проходитиме шляхом голосування мешканців села.

Списки номінантів на звання "Людина року" у кожній номінації, перебіг і результати Конкурсу друкуватимуться на сторінках Інформаційного порталу «Наші Мошни».

Нагородження переможців Конкурсу «Людина року – Мошни 2017» відбудеться на фінальному гала-шоу в грудні 2017 року.


Оргкомітет Конкурсу «Людина року – Мошни 2017»

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Светлана 28.09.2017 13:12
А як боляче дивитися на історичну будівлю лікарні, що руйнується. Замість того, щоб навести лад, відреставрувати , -доводять до повної руйнації. Взагалі, колись дуже красиве село, перетворили, за останні роки, на забитий хутір. Хоча, правди заради, Черкаси не в кращому стані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Андрій 28.09.2017 10:58
Про яку людину року МОШНИ - 2017 йде мова, якщо проїхати неможливо через ваше село? Колдобини такі, що вже не одна машина понівечилась. Чому ви дорогу не перекриваєте? Пора вводити номінацію "Мошни - найубитіша дорога області."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100