реклама
Sucurity Police

реклама

Проекти рішень щодо внесення змін до міського бюджету на 2017 та Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста, а також ряд галузевих питань, які виноситимуться на найближчу сесію міської ради, розглянули вчора члени постійної депутатської комісії з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, дерегуляції, бюджету, фінансів, тарифів та регуляторної політики.

Черкаська_мерія Про це «Прочерку» повідомили в прес-службі Черкаської міськради.

Голова комісії Юрій Тренкін, спільно з колегами з депутатського корпусу, секретарем міської ради Олександром Радуцьким, директорами департаментів та керівниками комунальних підприємств, які є розпорядниками бюджетних коштів, детально обговорили найбільш актуальні питання по всім галузям міста, які необхідно вирішити до кінця цього року. І, відповідно, перерозподілити бюджетні асигнування належним чином. Під час засідання мова, насамперед йшла про закінчення ремонтів та придбання необхідного обладнання та інвентарю в освітніх, спортивних та медичних установах міста. А також – усунення всіх аварійних ділянок на мережах, які виникли під час гідравлічних випробовувань, аби всі заклади міста мали змогу вчасно і в повному обсязі увійти в опалювальний сезон.

Під час виступу перший заступник директора департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Роман Жовнір акцентував на частковому незабезпеченні до кінця року видатків на заробітну плату працівникам галузей освіти та охорони здоров’я, а також – покриття витрат на харчування дітей.

Тоді як депутат Олексій Мельник, який нещодавно очолив КП «ЧЕЛУАШ», озвучив невтішну ситуацію, яка склалась на сьогодні із заборгованістю на підприємстві за зроблені в місті ремонти тротуарів та зливової каналізації. За його словами, загальна сума боргу нині сягає 1,6 мільйони гривень.  Тому зазначає на необхідності виділити кошти з міського бюджету на погашення вказаного боргу, а також – на подальшу діяльність підприємства з прибирання міста та здійснення ремонтів дорожнього покриття і тротуарів.

Зважаючи на численні пропозиції та необхідність приведення їх у відповідність до існуючих бюджетних асигнувань, члени комісії домовились спільно з директорами департаментів продовжити відповідну роботу найближчим часом.

444

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Гоги 28.09.2017 15:59
Э! Послюшай дарагой, что ты несешь?
депутат Олексій Мельник, який нещодавно очолив КП «ЧЕЛУАШ», озвучив невтішну ситуацію, яка склалась на сьогодні із заборгованістю на підприємстві за зроблені в місті ремонти тротуарів та зливової каналізації.

Ты в натуре рамсы папутал или городом ашипаешься однако. Нэ дэлай так больше. ты что не знаешь?
Саакашвілі назвав Бондаренка найкращим міським головою України (ВІДЕО)
25 вересня 2017, 11:37 Новини Черкас та Черкаської області
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Знаючий. 28.09.2017 13:39
Мельник, а чи не рано ти кошти на ЕЛУ АШ почав просити. Бінусов іще на департамент ЖКГ не просив. Хоча б відсотки погодьте..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Черкащанка ! 28.09.2017 09:49
Ой а чи не забули внести рішення до проекту на підвищення собі любимим заробітної плати? Скоро ж День місцевого сасоврядування додаткові кошти потрібні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100