реклама

реклама

Незабутні враження та чудовий настрій назавжди залишила поїздка студентів-істориків Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини до неповторного мальовничого краю Українських Карпат.

1

Під керівництвом заступника декана з виховної роботи Анни Шауренко та фахівця Польського культурно-освітнього центру Людмили Кривої студенти історичного факультету здійснили подорож мальовничими куточками Західної України.Підіймалися на північно-східний схил гори Туркул, де на висоті 1750метрів над рівнем моря знаходиться озеро Несамовите. Неподалік від села Поляниця біля підніжжя гори Буковель на висоті 920 метрів над рівнем моря побували в одному із найбільших гірськолижних курортів України – «Буковелі».

9

Відвідали художньо-меморіальний комплекс «Стежка Довбуша», що знаходиться неподалік міста Яремче в межах Карпатського Національного природного парку. Побачили дивовижний і унікальний водоспад «Пробій», що знаходиться на річці Прут, де поруч розташувався знаменитий на всю Україну сувенірний ринок та водоспад Женецький Гук – чи не найвідоміший карпатський шипіт між селами Микуличин і Татарів Івано-Франківської області. Побували в Музеї Писанкового Розпису, що знаходиться в Коломиї і перебуває в структурі Національного Музею Народного Мистецтва Гуцульщини та Покуття.

Це далеко не повний перелік об’єктів, які відвідали наші туристи. За час, проведений у горах, студенти духовно збагатили свій внутрішній світ, зробили багато пам’ятних фото, а головне –набрались позитивних емоцій.

12

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100