реклама
Sucurity Police

реклама

Кризис-менеджером назвав покійного Михайла Бінусова нардеп від «Укропу» Тарас Батенко. Сьогодні він разом з іншим нардепом – Олександром Дубініним – приїхав у Черкаси, щоб особисто підтримати черкащан, запевнивши, що нардепи-укропівці обов’язково домагатимуться справедливого покарання для вбивсь Михайла на найвищому рівні.

DSC_0299

– На жаль, те, що відбувається сьогодні в Черкасах – неприпустима річ. Це має сколихнути всю громадськість. І ми хочемо знати відповідь на головне питання – хто вбивця Михайла Бінусова? Ми адресуємо це правоохоронцям в Києві. Будемо мати розмову на цю тему в Києві і вимагатимемо відповіді від Генпрокурора Юрія Луценка, від керівника МВС Арсена Авакова, від глави СБУ Василя Грицака неупередженого, об’єктивного і оперативного розслідування трагедії. Для нас очевидно, що в основі вбивства Бінусова лежить його професійна діяльність, – зазначив нардеп Батенко. – Ми проаналізували ті запити, з якими він звертався як депутат, проаналізували ті запити, з якими він мав намір звернутися до правоохоронних органів, АМКУ щодо масових порушень, які мали місце в структурі ЖКГ міста Черкаси. Ми аналогічно реагуватимемо як депутати, щоб ті факти, які зібрав Бінусов були неупереджено розслідувані правоохоронними органами і були скеровані на НАБУ, АМКУ, прокуратуру. Слід дослідити природу корупційних речей, що робилися в місті Черкаси. На жаль, Михайло приніс себе в жертву, щоб корупція не захлеснула місто.

Нардеп також зауважив, що не вірить у те, нібито місцевим правоохоронним органам не були відомі про факти корупції і зачіпки щодо ситуації в міськраді.

– Ми не довіряємо тому ходу розслідувань, що демонструє прокуратура, МВС та СБУ на Черкащині. Думаю, всі знають, хто може стояти за вбивством Михайла. Просто треба політична воля, щоб навести в цьому лад, – зазначив нардеп.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #5 Сидоров. 30.09.2017 08:16
Короч, нардеп , як нардеп. Ми, доможемося, розслідуємо,не допустимо, будемо мати розмову,неприпу стимо. Звичайний набір фраз депутата.А сенсу від нього ніякого , як від депутата. Подивитися , що у раді отам робиться, такий і депутат.Чого приїхав?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Боря 29.09.2017 21:55
Ви політичною волею довили Державу до ручки! Може пора по закону?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Боря 29.09.2017 21:52
А нардепи від Укропа не розкажуть,як туда попав Зоря?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Браво Тарасе!! 29.09.2017 18:35
Я надам вам парабеллум!! Всього за класичну десятину! А щоб дожать до Лютового, ще копу дожинать іди!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Знаючий 29.09.2017 18:32
А до вас, партійна шантропа є довіра? Ви також долучилось до використання Бінусова - коли голосувіав за мера, коли знищив фракцію, коли злигався з мером. Ви штовхали його до бандитських розбірок. Думали Бодаренко вас захистить? Мафія, така як і ви, своє діло знає!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100