реклама

реклама

Реагуючи на звернення громадян та публікації електронних ЗМІ, спеціалістами Державної екологічної інспекції у Черкаській області проведено позапланову перевірку щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства Товариством з обмеженою відповідальністю «Панда» (м.Тальне).

Встановлено, що діяльність по виробництву цукру здійснюється з порушеннями, а саме: відсутній дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, відсутня реєстрова карта об'єкту утворення, оброблення та утилізації відходів, не представлені договори передачі відходів та журнал обліку відходів.

Відділом інструментально-лабораторного контролю відібрані проби зворотних стічних вод І категорії, що скидаються підприємством в річку Тальянка. Рішення щодо вжиття заходів реагування прийматимуться після обробки відібраних проб та урахування розмірів шкоди, завданої довкіллю. Результати будуть повідомлені додатково.

Про це повідомляють в Держекоінспекції в Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Бонифаций 02.10.2017 10:09
ПІАРЩИКИ!!!!! Де звернення до суду про призупинення діяльності підприємства. "Відсутній дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря" - залізобетонна підстава. ЩО НЕМА? То якого ... тут людям по вухам їздить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Прокурор по тобі плаче 01.10.2017 22:03
Раніше Бобова тільки прості люди матюками обкладали - то тепер його обіклали червоними прапорцями, як шакала - бо на заповідну панду він не тяне.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Коала 01.10.2017 15:05
Це вже ознаки нового Громадянського Суспільства. А коли таке ще колись було в мерзенні старі часи, щоб по зверненням пересічних громадян, спеціалісти будьяких інспекцій (Павлики Морозови та КДБ - виняток), от так запросто перевіряли підприємства на вимоги законодавства? Свіжий вітер змін вже наповнює вітрила нашого човна майбуття. Дяка Новій Владі. Її човен вже не розхитати! З нетерпінням чекаємо на додаткове повідомлення результатів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100