реклама

реклама

Юнацький Корпус провів 3 вишкільні таборові дні в межах військово-спортивного національно-патріотичного табору «Доброволець» для дітей Черкаського району. Вишкіл було проведено спільно із відділом у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської РДА, «Національним Альянсом», ВГО «Молодий Народний Рух» та Черкаською крайовою командою УНСО.

im_27dec9ff93e4c21ab18d4a2b12bfb900

Насичені 3 дні затвердженої програми включали в себе тактику ведення бою, вихід із засідки, атаку, оточення ворога, тактичну медицина, ознайомлення з різним ассортиментом зброї, збірку/розбірку автомату Калашникова, лекторії з історіїУкраїни, революційного руху, спогади бійців про сьогодення війни та Революцію Гідності, різноманітні ігри, гутірки та ідеологічний штурм кожного вечора під час ватри. Все це час від часу переривалось раптовими нічними алярмами, засідками по дорозі до ватри чи під час повернення із занять.

Всі ці дні учасники таборування майже не мали доступу до мобільних телефонів, соціальних мереж. Розділившись на 4 рої з початку таборування і до його закінчення, з цих юнкорів утворилась одна сильна команда, де всі несли відповідальність один за одного.

im_fe5ca6268017a1908b1b5884e8e4ee6f

Юнаки засвоїли Молитву Українського Націоналіста, яку голосно проговорювали на відкритті та на закритті днів таборування.

Інструктори Юнацького Корпусу дякують учасникам за їх віддачу, бажання розвиватись, ставати сильнішими та за безліч емоцій, отриманих за три дні таборування!

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 # 04.10.2017 09:18
О! Тепер хоч знатиму, чому так багато молоді у камуфляжах бачив на автостанції біля статуправління - видно, роз'їжджалися по домівках.
Молодці! Приємно бачити у молоді дух справжніх патріотів. СЛАВА УКРАЇНІ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100