реклама

реклама

У селі Мошурів Тальнівського району митрополит Іоан освятив новозбудований храм на честь святого Пророка і Предтечі Господнього Іоана Хрестителя, повідомляє сайт Черкаської єпархії УПЦ Київського патріархату.

IMG_1652

За святковим богослужінням архіпастирю співслужив настоятель парафії протоієрей Андрій Гаргат, Тальнівський благочинний протоієрей Михаїл Василюк, а також духовенство Черкаської єпархії. Молитовно розділили радість свята жителі села Мошурів, а також гості із усієї Тальнівщини.

За вагомий особистий внесок у розбудову Української Православної Церкви Київського Патріархату на Черкащині митрополит Іоан, з благословення Святійшого Патріарха Філарета, нагородив Орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ-го ступеня протоієрея Андрія Гаргата.

IMG_1676

Цього ж дня, 1 жовтня, митрополит Іоан освятив каплицю на честь Покрови Пресвятої Богородиці, яку благодійники спорудили у селі Гордашівка на Тальнівщині. В кінці освячення архіпастир нагородив будівничих каплиці Архієрейськими грамотами. Настоятель парафії протоієрей Андрій Гаргат подякував усім присутнім за спільні молитви та запросив вірян розділити радість престольного торжества 14 жовтня у свято Покрови Пресвятої Богородиці.

IMG_1494

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100