реклама

реклама

Із 6 жовтня опалення увімкнуть у закладах освіти та медицини, а із 9 – батареї почнуть тепліти і у житловому фонді. Наскільки Черкаси готові до передчасного початку опалювального сезону, сайт vikka.ua поцікавився у першого заступника міського голови Станіслава Овчаренка.

ee1d6ae485d88499b27c3f224456f47d За його словами, будинки, які обслуговує «Черкаситеплокомуненерго», повністю готові до підключення опалення, а от ТЕЦ – ще у процесі.

«Поки що відстає Південно-Західний район. ТЕЦ уже провела гідравлічні випробування. Зараз комунальники усувають аварійність. До суботи (7 жовтня) мають завершити. Після цього відбудеться заповнення внутрішньобудинкових систем водою», – зазначає чиновник.

Як додає перший заступник міського голови, підприємства теплопостачання достатньо забезпечені матеріалами – нинішнього запасу вугілля вистачить на два місяці. Також наше місто одне з небагатьох, що не має великих заборгованостей за газ.

Зазначимо, що опалювальний сезон в Україні традиційно розпочинається з 15 жовтня. Однак, якщо протягом трьох днів середня температура повітря становить 8 градусів тепла, тоді опалення вмикають раніше.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 154 безгосподарські теплові мережі в Черкасах відремонтували цьогоріч за кошти бюджету.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100