реклама

реклама

image.php Орієнтовну програму заходів з відзначення 14 жовтня у Черкасах  Дня захисника України обговорили учасники спільної наради у міськвиконкомі під головуванням директора департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Лілії Маліщук.

За її словами, цього дня міська влада прагне вшанувати пам’ять наших загиблих Героїв, які ціною власного життя захищали рубежі  нашої держави на Сході України, а також – вкотре привернути увагу громадськості до захисників, які вже повернулись додому, і тих, хто зараз у ці хвилини боронить рідну землю від ворога у зоні АТО, та членів їх сімей.

– Допоки тривають військові дії на Сході України, у наших військових є постійна потреба у теплих речах, генераторах, предметах побуту та особистої гігієни. Тому ми запрошуємо всіх допомогти, взявши участь у благодійному аукціоні, який діятиме у сквері за обласним Будинком рад зі збору коштів для військових, – зауважує Лілія Маліщук.

Вздовж вулиці Хрещатик пропонується розгорнути виставку військової та спеціалізованої техніки. У сквері за обласним Будинком рад – планується  організувати виставки, майстер-класи, концертну програму за участю творчих колективів міста, а також – розгорнути польову кухню. Долучаться до відповідної роботи і комітети самоорганізації населення, освітні, культурні та спортивні установи міста.

– Обов’язково ми запрошуємо наших військових, членів їх родин разом відзначити цей день, згадавши та вшанувавши пам’ять про  всіх, хто став на захист України. Зараз обговорюємо можливі варіанти щодо організації спільної зустрічі учасників АТО з молоддю, аби була можливість для  діалогу, – зауважила Лілія Миколаївна.

Крім цього, для всіх присутніх вищі навчальні заклади підготують показові виступи з прийомів самозахисту, надання першої медичної допомоги та продемонтрують навички швидкого реагування у разі екстреної ситуації тощо.

Після уточнення всіх організаційних питань буде оприлюднено детальний план заходів до Дня захисника України, який відзначатиметься у суботу, 14 жовтня.

Про це інформує прес-служба мерії.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 23 хвєвраля Ьупім! 04.10.2017 18:00
Цитую СОЛДАТ:
Цитую Рбс:
23 февраля не ьупите

А что у Вас случилось 23 февраля? :-)

Кгасноагмєйцам тавагіща Лєніна в цей день набили морди під Нарвою. От бідному ватному і "взгрустнулось" - воно аж буковку переплутало, придумавши в честь 23 хвєвраля для руццкава язика перше слово, яке з м'якого знака починається - "ьупите" :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 СОЛДАТ 04.10.2017 16:12
Цитую Рбс:
23 февраля не ьупите

А что у Вас случилось 23 февраля? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Рбс 04.10.2017 15:50
23 февраля не ьупите
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100