реклама

реклама

На Черкащині поліцейські затримали чоловіка за вбивство дитини. Ним виявився раніше судимий 20-річний житель Золотоноші, який наніс тілесні ушкодження півторарічній дівчинці, після яких вона померла. Його затримано та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

;jsessionid=53468C714CE15647EDCC005ABB8B6BF6 Про це інформують у поліції Черкаської області.

Близько другої години ночі до чергової частини Золотоніського відділу поліції від працівників швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що вони приїхали на виклик в домоволодіння місцевого жителя та виявили півторарічну дитину без ознак життя. За висновками лікарів дівчинка померла в наслідок отримання травми органів черевної порожнини. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

На місці пригоди правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 20-річний співмешканець матері дитини, який неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. За словами підозрюваного, маленька вже спала, він провів матір дитини до подруги та повернувся додому один. Дитина прокинулась, почала бешкетувати та розкидати речі. Він побачив, що дитина накоїла, один раз її вдарив рукою, після чого дівчинці стало зле, та викликав швидку. Але коли він доніс її до карети швидкої, дівчинка померла.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 2 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, за яке передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100