реклама

реклама

Петиція про обрання членом виконкому Черкаської міськради журналістки Анни Васільєвої набрала необхідну кількість голосів черкащан. Таким чином, тепер рішення про обрання членом виконкому Васільєвої прийматимуть депутати міськради.


"Своєю громадською позицією та діяльністю добре зарекомендувала себе у відстоюванні інтересів громади, крім цього вона не є членом жодної політичної сили чи бізнес-групи, єдиним інтересом для А.Васiльєвої. є покращення життя міста Черкаси, рівні умови для всих громадян міста, підприємців та об’єктивний і неупереджений громадський контроль за діяльністю органів місцевого самоврядування та раціональному використанню бюджетних коштів", - йдеться у петиції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #7 Боря 05.10.2017 12:59
Блін, де вони беруться????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Не МВК 05.10.2017 12:43
Анна Васільєва працює на телекомпанії "Рось" (не плутати з Анною Васільєвою, яка і справді фітнесом займається). У журналістиці - не "зірка", але і не найгірша.
У міськвиконкомі її точно не бачу - так само, як будь-кого з журналістів, "громадських діячів" і т.п. Там і без них вдосталь профанів у містобудуванні - то за тих хоча б усі Черкаси голосували, а не 250 підписантів "петиції", по яких ще треба вияснити, чи всі вони - реальні люди ;-)
Якщо Васільєвійтак дуже хочеться у владу - нехай готується до наступних виборів у міськраду, причому гарантує у разі обрання, що залишить журналістику. Тоді і я подумаю, чи голосонуть за неї - може, 250 голосів і набере? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #5 Просто гарна? 05.10.2017 11:43
Цитую Петро:
Гарний журналіст не означає гарний член виконкому.

А хто сказав, що вона - гарний журналіст? :lol: Щось я не бачив і не чув цього прізвища у жодному ЗМІ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Помоніторив 05.10.2017 11:35
Судячи з її сторінок у соцмережах, Васільєва позиціонує себе виключно як тренер з фітнесу. При чому тоді журналістика і міськвиконком?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Реаліст 05.10.2017 11:19
Якась дивна звичка в Черкасах - називаючи людину "журналістом" - не говорити, яке видання вона представляє. Ви б написали, з якого телеканалу, газети чи сайту ця Васільєва і хто власник цього ЗМІ (а ВСІ вони - приватна власність) - я б хоч якось орієнтувався у "незаангажованос ті" цієї людини. Добре було б і хоч якісь її публікації побачити - якщо пише на тему політики, то треба або з журналістики йти, або у владу не лізти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Совпадєніє? 05.10.2017 09:48
Це та сама Васільєва, Яка ...............першою дізналася про вбивство Бінусова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Петро 05.10.2017 08:38
Гарний журналіст не означає гарний член виконкому. Навпаки - голосування на громадських засадах виглядає смішно і безвідповідальн о. Ні часу, ні можливостей займатись підготовкою до виконкому у Ганни не буде. Отже - подвійна дисредитація: і як журналіста, і як члена викрнкому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100