реклама

реклама

Сьогодні в Києві за ініціативи голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка відбулася нарада щодо критичної ситуації, яка склалась навколо ймовірного зриву опалювального сезону в місті Сміла.

Про її результати кореспонденту сайту "ІнфоМІСТ" розповів заступник голови Черкаської облдержадміністрації Сергій Овчаренко.

torg

– Два тижні тому ми з депутатами Смілянської міськради та очільником міста провели під протокол нараду. На ній були ухвалені перелік заходів, які необхідні, аби опалювальний сезон у Смілі почався вчасно. Зокрема, йшлось про ухвалення для "СмілаЕнергоІнвест" інвестиційної програми. Але підприємство усунулось від погодження цієї програми. По суті протягом двох тижнів у Смілі палець об палець не вдарили для запуску опалення, – обурюється Овчаренко.

Сьогодні ж нарада вже відбулася у столиці. Засідання провів перший заступник голови правління НАК "Нафтогаз" Сергій Перелома.

За словами Овчаренка, нині для запуску опалення у Смілі є два варіанти.

– "СмілаЕнергоІнвест" дали 24 години на пошук необхідних коштів у сумі 25 млн грн і на купівлю необхідних лімітів на газ. Якщо ж цього зроблено у вказаний час не буде, Смілянська міська ради муситиме терміново вирішувати питання, щоб цю послугу населенню надавало комунальне підприємство, замість приватного.

На переконання заступника міського голови, другий варіант є досить ризиковим, адже вимагає додаткового часу. В разі застосування такого механізму опалювальний сезон у Смілі може початись із запізненням.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Артилерист 05.10.2017 07:19
Попрыгунья Стрекоза
Лето красное пропела;
Оглянуться не успела,
Как зима катит в глаза.
Історія нас вчить тому, що не вчить нічому...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100