реклама

реклама

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України співпрацює з органами місцевого самоврядування щодо розвитку конкуренції на ринку послуг з утримання майданчиків для паркування та забезпечення зберігання на них транспортних засобів

Відповідно до пункту 7 Правил паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 № 1342 (із змінами), майданчики для паркування є об'єктами благоустрою і повинні відповідати нормам, нормативам, стандартам у сфері благоустрою населених пунктів.

Отже, від ґрунтовно розробленого та належно реалізованого місцевою владою плану розвитку паркувального простору залежатиме комфорт їх мешканців, врахування інтересів як пішоходів, так і водіїв.

За результатами проведеної Відділенням роботи з органами місцевого самоврядування наразі:

- у м. Умань було виділено місця під майданчики для паркування транспортних засобів;

- у м. Корсунь-Шевченківський визначено земельні ділянки під паркувальні майданчики та комунальне підприємство, яке буде утримувати ці об’єкти благоустрою;

- у м. Черкаси планується розробити концепцію паркування транспортних засобів у межах міста та визначити перелік земельних ділянок під майданчики для паркування транспортних засобів.

Територіальне відділення продовжує роботу з органами місцевого самоврядування щодо вжиття ними заходів для забезпечення розвитку конкуренції на ринку послуг з утримання майданчиків для паркування та забезпечення зберігання на них транспортних засобів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100